ANNONS

Äntligen hemma!

/

Äntligen hemma! Hur bra och härligt man än har det när man är iväg hemifrån finns det inget som slår känslan när man kommer hem. Och hur gulliga husvakter/hundvakter har vi inte haft när vi varit borta. Liam är fortfarande bortrest och Kit är hos sin pappa. Men det var två andra ”barn” som blev väldigt glada när vi kom hem. Våra två små grabbar Brorsan och Ramos. Som vi saknat dessa två!

Man kan riktigt se att de också tycker det är härligt att vi är hemma. Ha ha! Och vilket väder det var man kom hem till då!!! Det var lika varmt här hemma som det var i Miami som vi var i innan vi åkte hem. Enda skillnaden är att det blåser svalt när det blåser här till skillnad mot vindarna i Miami som känns mer som att man står framför en hårfön. Inte så svalkande med andra ord.

Så det var bara att lägga sig vid poolen här hemma. Med vår rosa flamingo kändes det nästan som att man tog Miamikänslan med sig hem. Det finns en person här hemma som har längtat efter en sak till. Att vara ute och åka med sin motorcykel. Så det tog inte särskilt lång tid innan vi var ute på en tur.

När det är 30 grader varmt kan det verka som att det är väääääääldigt varmt att sätta på sig ett skinnställ. Visst, jag ska inte överdriva, det är varmt med hjälmen på och stället när man står still. Men så fort man sätter sig och åker så fläktar det ändå rätt bra och det är väldigt skönt. Trodde väl inte att jag skulle vara en som gillar att åka motorcykel men jag älskar det. Så härligt!

På tal om poolhäng. Kommer ni ihåg att jag skrev att vi fotade här hemma för ett par veckor sedan och blev intervjuad för tidningen QX? Nu är den i alla fall ute! Tack för en rolig dag och ett fint inslag Anders Öhrman och Peter Knutson.

MEN, det allra viktigaste som har hänt senaste veckan då det varit lite tyst från mig här på bloggen. Och det är att den här fantastiska, underbara killen har fyllt 16 år! Grattis Liam! Den 22 juli för 16 år sedan så hade den här ungen väldigt fort att ta sig ut. Nåväl, jag kämpade nog på lite väl länge hemma också. Men när vi väl kom in på förlossningen, mitt i stekande het värmebölja så tog det bara 2 timmar innan du kom ut. Jag har fått berättat för mig att det tokåskade samtidigt, det var kvavt och varmt i förlossningssalen så fönstret stod öppet och man hörde att åskskurarna värkte ned utanför. Men det har jag själv inget minne av.

Liam, du har alltid vågat gå din egen väg med en stark orubblig vilja och vinnarskalle. Är det något du vill så ser du till att det så, det finns inga om, men eller kanske. Jag vet att detta kommer vara din största drivkraft i livet. Och det som gör att jag vet att vad du än bestämmer dig för att göra så kommer du klara av det. Du är en fighter som aldrig ger upp om du har ett mål och jag älskar och är så stolt över dig att du står fast vid det du tror på och vill. Du har ett enormt stort hjärta och empati och sätter alltid familjen i centrum vilket jag uppskattar enormt mycket. Jag är som sagt så oerhört stolt över dig och du kommer ha mig vid din sida som krigar med dig både i med och motgångar, vare sig det är svårt eller lätt precis så som livet är emellanåt. Jag älskar dig så oerhört mycket. Mer än ord kan beskriva!

Stor kram

/L

2
60

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00