ANNONS

Nu börjar allvaret!

/

Hej fina du!

Denna veckan har jag verkligen laddat batterierna. Sugit ut det sista av semestern, njutit av ledigheten och spenderat kvalitetstid med mina barn, Korosh och vänner. Men att ladda batterier behöver inte betyda att man ligger i hängmattan och läser en bok. Nä, den här veckan har varit fartfylld och full med massa roliga saker. Det får man också energi av.

Det bästa såklart var att jag har haft Kit denna veckan. Älskade unge! Som jag saknat honom. Nyklippt och fin var han också. Sötnos! Jag frågade Kit vad han ville göra denna veckan och genast så kom det ur honom: Äta kräftor!

Och det säger inte jag nej till. Sagt och gjort. Köpte en hink kräftor och ordnade med en minikräftskiva på vår balkong.

Nu är inte balkongen klar än, inga räcken eller möbler. Men eftersom det är sol där hela dagen och härlig kvällssol så ville vi ändå sitta där. Därför bar vi ut ett bord från Kits sovrum och lite mysiga kuddar. Tänk så enkelt det kan bli och ändå väldigt väldigt mysigt och helt perfekt! Gott var det med.

Vi har också haft en hel del besök av släkt och vänner här hemma under veckan. Tydligen är man populär när man har pool och det är varmt. He he!

Viktig vecka denna veckan. Pride i Stockholm. Om jag är hemma i Stockholm brukar jag alltid försöka gå på en av dagarna i Pride Park. Alltid lika roligt och jag stöter alltid på många vänner och bekanta. Dessutom är det väldigt många nya härliga människor jag lär känna varje gång. Detta året blev det bara syrran och jag som gick tillsammans. Girls night out! Inte så bara heller.

Älskar denna bilden! Ser ut som jag inte allt tycker om min syster. Hon är bäst och kärleken är verkligen ömsesidig. Puss på dig med!

Hittade en flaska i champagnebaren som var lika stor som min överkropp. Inte min såklart, lånade bara en stund för att fota. Tung som bly var den också. Inte så jättebra heller för min rygg att jag fick för mig att posera med den. Haft känningar ett par dagar av mitt ryggskott som kommer och går och att springa runt och busa var väl inte det bästa.

Träffade så många härliga människor, svårt att fota hela tiden. Men här är i alla fall en bild på Jonas Hallberg och mig.

Schlagerkväll och massa duktiga artister. Vilket bra program och ös! Och vet ni, varför jag tycker så mycket om att gå på Pride? Det är en sådan fantastisk stämning, så mycket glädje och kärlek på plats som smittar av sig och så väl arrangerat. Detta är så viktigt! Vi måste fortsätta att prata om alla människors lika värde och rätt att älska och vara den de vill. Vi har kommit långt men inte tillräckligt. Det räcker med att se en jättebra serie som nu går på HBO som heter Pose för att förstå detta. Se den! Så bra! Skratt och grått och bra skådespelare.

Måste bara visa en bildserie från när syrran och jag skulle ta en bild. Hon var på tipptopp humör och busig som bara den, framförallt en riktig retsticka mot mig.

Det börjar bra med första bilden men sen flippar det totalt. Så roligt när vi kollade på bilderna, hade ingen aning om att vår vän tog så många så han fångade hennes ”bus”.

Så lik vår mamma, och det värsta är att jag gör så själv. Nu vet jag hur störigt det känns. He he! Hämnas med att hänga ut henne här! Muahahaha!

Strålade samman med underbara Alvora också senare på kvällen.

En fantastisk kväll med andra ord. Linda och jag sa att vi åker väl hem vid halv tolv och bara skulle ta nåt glas champagne. Slutade med att vi mer eller mindre stängde Pride Park den kvällen. VI hjälpte vakterna ut och att låsa parken, eller nåt. Ha ha!

Allt roligt tar ju som vi vet slut och när jag vaknade dagen efter så hade jag ett ryggskott som hette duga. Fullt utblommat eller hur man ska säga. Så tyvärr var jag tvungen att boka av några grejer och stanna hemma och vila i soffan resten av dagen.

Idag är jag helt ok i ryggen igen även om det inte är helt bra än. Men vågar mig inte på för mycket aktiviteter än för nu laddar jag upp för att börja jobba igen. Imorgon är det åter till allvaret, då är semestern slut. Kanske börjar även du jobba imorgon? På med radion då, för då är vi tillbaka live på morgonen i RixMorronzoo på RixFM. Missa för allt i världen inte det!!!!

Stor kram till dig!

/Laila

2
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00