ANNONS

Tillbaka på jobbet och kaffetjuvar!

/

Idag har jag varit och fixat håret hos min frisör Cathrine på Creative Headz. Man kan verkligen säga att det behövdes då det var rejält trött och slitet efter sol och saltvatten.

Alltid lika nöjd och känner mig så fin efter att ha blivit ompysslad här.

Igår var det första dagen på jobbet efter semestern. Så roligt att träffa alla och dagen var såklart fullspäckad med möten och planeringar för framtiden. Var helt slut igår efter jobbet då jag nästan inte hade sovit en blund av rädsla att jag inte skulle vakna av väckarklockan. Skulle ju vara lite typiskt mig att försova mig pågrund av det.

Visst är det skönt med ledighet men ännu roligare att kick-starta jobbet igen, särskilt när man har så mycket kul på gång och så härliga kollegor.

Roger hade varit så snäll och köpt en present till mig, Basse och Lotta.

Lotta fick en kaptensmössa då hon mer eller mindre bott på en båt hela sommaren.

Jag och Basse fick ett ankararmband så vi skulle påminnas om vem som var ankaret i våra liv. Gulligt och fyndigt!

Innan åskan och regnet drog in har vi testat en ny liten leksak här hemma. Ett nät till poolen. Det gjorde genast succé kan jag säga. Väldigt kul!

Apropå aktiviteter. Kit är helt galen i fotboll. Han vill träna fotboll hela tiden, så fort det finns möjlighet. Så glad att Korosh också älskar fotboll och tar med honom och tränar tillsammans. Ibland sent på kvällen. Så härligt att se!

Tycker era barn om kaffe? När jag var liten minns jag att jag älskade att smaka på mammas kaffe. Man fick smaka lite, lite och det var så gott. Nu verkar det som att Kit älskar kaffe lika mycket som jag.

Häromdagen var vi och fikade. Massa goda bullar och jag beställde såklart in kaffe. Då sitter den här söta ungen med sina valpögon och tittar på mig och tigger kaffe.

Får era barn dricka kaffe? Det är ju inte bra för barn att få i sig massa koffein. Men han tycker det är så gott, och jag minns ju själv hur mysigt det var när jag själv fick smaka av mamma. Så en liten, liten slurk får han. Det är ju dessutom utblandat med massa mjölk så koffeinmängden i den lilla slurken är nog extremt liten.

Nu är det dags för mig att sova, en hektisk vecka står framför oss med RixFM festivaler på kvällarna och radio på morgonen. Den här veckan kör vi Gävle, Kalmar, Malmö och Göteborg. Gå in på rixfmfestival.se så ser ni vilka datum. Och det är helt gratis.

Kram

/L

1
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00