ANNONS

En världsmästare har landat…

/

Godmorgon! Hoppas du mår bra. Själv har jag varit helt slut och tömd på energi efter förra veckans intensiva schema. Så igår njöt jag av en härlig promenad med hundarna. Var väldigt härligt väder faktiskt. Viktigt att samla energi och återhämta sig emellanåt.

Jag skrev ju att jag blev av med min plånbok i förra inlägget och hur jag sedan fick tillbaka den. Undertiden den var borta hade jag min reservplånbok (ja jag har faktiskt en sådan ha ha). Men det sjuka är att samma helg försvann den också. Som tur är har jag fått tillbaka den med. Skulle behöva nåt senilsnöre på plånbok och mobil.

 • Här kommer lite bilder från i söndags som jag missade i förra inlägget när vi var i Göteborg med RixFM festival. Ääääälskar Göteborg!
 • Bishara och Leia är ju med på Rix FM festival och de har varit fantastiska!

  En annan person som varit suverän är självklart John. Vilken härlig energi! Sen var det ju det här med förseningen av vårt plan hem till Stockholm senare på kvällen. Så här glad såg jag ut då.

  Men kom att tänka på en sak. Ju mer jag är ute och reser med Roger desto mer förundrad blir jag. Han som är så ordentligt och har massa regler och principer släpper ibland loss på de mest oväntade sätt. Som tex när vi satt i många timmar och väntade på planet hittade vi några fåtöljer vi kunde sitta i. Då slänger Roger upp sina ben, hänger som en tonåring som är hemma hos mamma och pappa. Hallååå! Vem sitter så här på en offentlig plats. Ha ha!

  Häromdagen hade jag en efterlängtad date med Therese. Ibland är det ju så med vänner att man hinner inte ses eller knappt prata med varandra då båda har så mycket omkring sig för tillfället. Men nu fick vi äntligen till det. Och självklart blev det räkor för oss att smaska på. Så mysigt att äntligen få träffas och prata av oss lite.

  Sen till något väldigt roligt, en världsmästare har landad. Nämligen min pappa. Han är på besök i två veckor nu och bor hemma hos oss. Världsmästare? Jo han är faktiskt det, i bänkpress. Vi hämtade honom på flygplatsen och åkte sedan för att äta lite mat. Pappa ville ha svensk mat och skaldjur så det blev räkor denna dagen med.

 • När vi hade ätit klart så skulle Liam skjutsa hem pappa i sin mopedbil. Jag höll på att skratta ihjäl mig. För det första så är bilen rätt liten och pappa, ja trots att han är kort är han stor.
 • Men sedan när de skulle köra iväg var pappa tvungen att luta sig mot mitten för att bilen inte skulle vara helt sned. Bilen väger bara 300kg, Liam 60 kg och pappa 115kg!!!! Lite ojämn last med andra ord.

  Men det gick bra och de kom hem tillslut.

  Min syster Linda har efter att jag tjatat på henne öppnat upp sitt instagramkonto. Hon har alltid varit så bra på att skriva och kommer ofta med små finurliga vardagliga betraktelser med humor så klart. Hon har skrivit några inlägg om syskonkärlek som jag tycker är så roliga. Visserligen hänger hon ut mig som storasyster rätt mycket men det bjuder jag på.

  Hon skrivet också om sin vardag, att vara mamma, bonusmamma, lite lätta enkla vardagsrecept och kakor. Det som är så mysigt med Linda är att hon alltid har en så positiv livssyn och det smittar av sig.

  Så följtips på Instagram är att följa syrran för att få lite feelgood i vardagen och några härliga skratt, igenkänning och enkla tips att underlätta vardagen.

  @lindacahling

  Nu är det fredag och jag sitter här och funderar på hur vi ska överleva pappa besök då risken för sömnbrist är stor. Han bor i källaren men snarkar så högt att han väcker hela huset.

  Återkommer om detta!

  Önskar dig en härlig fredag!

  Kram

  /L

  1
  36

  Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

  © Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00