ANNONS

Så nöjd med min score!

/

Nu har det gått två månader sedan jag skaffade Paydrive. Paydrive är en fantastiskt tjänst som kan hjälpa dig att få billigare försäkring genom att man får en poäng/score som kostnaden baseras på istället och jag måste faktiskt säga att jag är grymt nöjd med min score.

Tack vare det är det billigare för mig med en försäkring från paydrive. Det som också är ett plus i kanten är att Paydrive har ett samarbete med Telia Sense som har massa bra tjänster som t.ex. varnar om du parkerat på en gata där det är städdag, övervakslarm och vägassistans direkt via appen. De har också parkeringstjänst tillsammans med Easypark och automatisk körjournal med vägtullar och mycket mer!

Gå in på paydrive.se och testa, det tar bara 10 sekunder för att få ett pris på din bilförsäkring och se hur mycket just du kommer att spara i månaden, och det kostar inget. Prova utan risk då det inte finns någon bindningstid!

Kram

/L

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00