ANNONS

Fullt ös…

/

Hej där! Hoppas att allt är bra med dig!

Hur underbara dagar har det inte varit med riktig härlig sommar igen. Jag har verkligen njutit för fullt. Hoppas du också har haft möjlighet att göra det.

Som du säkert vet så har vi fortsatt med vår turné med RixFM-festival. I fredags var vi i Halmstad.

En ”liten” sak som hände när vi skulle åka till Halmstad var att när vi satte oss i taxin påväg till flygplatsen (vi åkte direkt från jobbet) så känner jag att det är något som fattas som att jag glömt nåt. Inser då att jag glömt Kit!!!! Han skulle ju också med! Hur snurrig får man vara. Så det var bara att be chauffören köra en liiiiten omväg och hämta upp Kit på skolan. Det blev väldigt tight med tiden att hinna med planet men vi hann och jag får väl priset nu som världens sämsta mamma 2019.

Men ingen skada skedd, det var ju tur att jag kom på det i tid. Väl på plats så hängde Kit med bakom kulisserna, han har också hjälpt till med ett par saker på scen. Man märker att han tycker att det är roligt och gillar även att hänga lite med alla artister.

Som tex Bishara, som han har träffat många gånger.

Både Bishara och Leia har varit med på RixFM-festival i sommar och har varit helt fantastiska. Så himla kul att det går så bra för dem och att publiken älskar dem och deras låtar.

Det var lite extra kul i Halmstad då min pappa var där och kollade och samtidigt kom flera av mina systrar på pappas sida som bor i Sverige och hälsade på. Jag har totalt 6 systrar varav 5 bor i Sverige.

Här har ni oss: Marie, Madde och Susann. Vi är alla lika pappa på lite olika sätt. Man kan ju säga att pappa har haft lite att göra sedan han kom till Lund i början på 70-talet för att studera. Ha ha!

Vi passade på att umgås innan det var dags för oss att åka tillbaka till Stockholm för RixFM-festival i Kungsträdgården.

Till skillnad mot förra året då det regnade hade vi nu strålande sol och det var en magisk eftermiddag/kväll. Det var många artister och publiken var helt fantastisk. Ett hav av människor där det kändes som att alla sjöng med i alla artisternas låtar.

Det var en hel del skrik.

Syrran kom och tittade med sina barn och Kit och hans kusin Anton hängde lite. Se så söta de är!

Det har under sommaren varit väldigt många fantastiska artister som har varit med oss på turnén. Och den här kvällen var inger undantag. Här ser ni några av dem, men självklart var det så många fler.

Det som är lite kul nu när sommaren börjar lite mot sitt slut är att massa saker kör igång igen. Ett exempel på detta är massa nya tv-serier och program som startar. Häromdagen var jag inbjuden till premiärvisning av nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Det är något jag ska berätta lite mer om i nästa inlägg, missa inte det. Och idag har jag fått vara programledare ihop med Peter Jihde på en pressträff för höstens nya program för Nent group. Återkommer även om detta.

Nu ska jag kasta mig i säng, har varit en lång dag. Stor kram till dig!

/L

3
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00