Kristallengalan här kommer vi…

Hej där! Hoppas att du mår bra. Är det inte typiskt att så fort skola och jobb börjar igen så kommer sjukdomarna. Här är vi förkylda åt höger och vänster. Är det så hemma hos dig med? Tur i alla fall att jag slapp förkylningen förra veckan så jag var konferencier ihop med Peter Jihde på en pressträff för höstens nya program för Nent group (ägare för bland annat radiostationen jag jobbar för, Viaplay, Viafree, TV3 mm). Det var ingen liten bunt med manuskort jag fick att plugga på. Var tvungen att kunna det mesta utantill med.

Som tur var jobbade jag ihop med urproffset Peter. Och det gick väldigt bra. I sminket innan träffade jag på en superhärlig kille. Daniel Paris. Alltid lika glad och gullig.

I fredags var det sedan dags för nästa galej. Ja jag vet, det är så jobbigt att gå på fester, galej och annat. He he! Skämt å sido, såg fram emot kvällens händelser – kristallengalan.

Redan på jobbet var jag pepp. Själva kristallengalan börjar mycket tidigare än man kanske tror då det bara är en liten del som sända live i tv. Så det var till att åka till frisören rätt snart efter jobbet för att fixa hår och make.

Lite selfie med ducklips måste man väl ändå ta. Ingen riktig selfie utan det. Fick ett glas bubbel medan jag blev ompysslad, jo man tackar, man tackar.

Sedan när man var klar var det bara att byta om. Även det hos frisören.

Vad tycks? Blev själv riktigt nöjd. Svart, lite rockigt men ändå lite glammigt. Helt i min smak.

Liam var också med och hade svårt att bestämma sig för vad han skulle ha på sig.

Men tillslut blev det den här snygga kostymen.

Så här fina var vi båda två på rosa mattan. Kolla på Liam, när jag ser bilder så här så fattar jag inte att tiden har gått så fort. Den där lilla söta killen är ju nästan en vuxen man. Snygg, snäll, godhjärtad, smart! Som mamma måste jag ju skryta, är så oerhört stolt över båda mina barn. Och lång har han blivit med. När hände detta?

Kolla in den här snygga Hollywoodfrun. Åsa hade en så sjukt cool klänning, och den vägde hur mycket som helst.

Liam fick skriva några autografer innan det var dags att gå in. Vi hade sjukt roligt, men tyvärr fick vi åka hem tidigare än planerat då Liam fick feber och kände sig sjuk.

Nu är jag så taggad på en fortsatt härlig vecka. Som vanligt innehåller det allt mellan himmel och jord. Inte ens på jobbet är den ena dagen lik den andra. Här från förra veckan då vi spelade pingis med Hasse Aro. Ps. Kolla på Rixmorronzoo instagraminlägg från idag. Så roligt! Där leker Roger och Basse att det är de som kontrollerar mitt liv. Och bestämmer hur många gånger jag ska tappa plånboken varje dag eller nåt annat oförutsägbart ska hända. Ha ha! Kanske så det är! 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

/L

  1. Jenny skriver:

    Hej Laila! Tack för en bra blogg, radioprogram och tv-serie Jag ville bara höra hur det går för Liam med sin bacillskräck? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..