Fredagsmys!

Fredagkväll och har en skön helg framför mig med lite av varje. Det är någon här hemma som fyller år men det får jag berätta om lite senare, efteråt.

Har en riktigt fredagsmyskväll framför tv:n med Kit. Och om Kit får bestämma så är det allra bästa fredagsmyset chips och dipp. Ikväll var därför inger undantag.

Ok, ni som är lite uppmärksamma på bilden ser att det dök upp lite plopp också mitt bland fredagsmyset. Oooops! Äsch, det fick bli lördagsmys ikväll också.

Inte alltid så lätt att sitta och mysa när man har en väldigt busig Ramos som vill mucka hela tiden. Som hoppar upp bakom och buffar och nafsar och vill leka. Den här hunden alltså är väldigt mycket hund i ett litet format.

Fick be storebror komma upp från sitt rum och hämta honom och gå en lång promenad så han fick leka av sig lite.

Ramos älskar att busa med Kit. Han tror väl att de är jämlika, lika små. Och det är de väl på sätt och vis. Härom dagen så skulle Kit bada i badkaret och då hade jag köpt en blå badbomb i form av en lite kula/boll. Ramos trodde hela tiden att det var en boll och eftersom han älskar bollar försökte han hoppa i vattnet hela tiden. Han hamnade som tur var inte i vattnet.

Så skönt och mysigt att bada. Älskar vårt härliga badkar. Vi valde ett svart i vårt badrum då allt annat är svart. Och dessutom står det mitt i rummet och inte mot någon vägg. Väldigt mysigt!

Har tänt massa ljus här hemma nu och vi har det väldigt härligt.

Just nu har Kit och jag lagt oss tillrätta i soffan, Brorsan och Ramos är också med oss och ligger och njuter. Nu ska vi sätta på en film och antagligen kommer vi alla fyra somna om fem minuter.

Så nu passar vi på att säga godnatt. Ps. Ser ni alla hundarna?

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..