Stressig mamma…

Hoppas du haft en skön start på den här veckan. Nu känner man att det verkligen är höst. Hörde också om att det skulle snöa i norra Sverige. Brrrr… ok liiiiite mysigt med hösten, men bara för att vi kan tända ljus hemma och ha det mysigt i soffan framför brasan eller tv:n.

Är väldigt nöjd med hur vardagsrummet blivit nu. Harmoniska färger och toner. Det har tagit lång tid men väntan är väl värt för att få det att bli som man vill ha det.

Kolla in den här bilden på Ramos. Så här låg han häromdagen när vi skulle åka iväg på kvällen och fira Korosh födelsedag.

Lilla älsklingen! Lägger sig på våra kläder, vill inte att vi ska åka. Han förstår ju inte då att Liam ska vara hemma med honom. Ibland önskar man att man kunde prata med sina djur och förklara ett och annat, så hade man sluppit dessa sockersöta ledsna blickar som ger en så dåligt samvete.

En annan sockersöt sak var den här lila rackaren. Han hade varit hemma hos min syster Linda och sovit över och lekt med sin jämnåriga kusin Anton.

Hon tog den här bilden på Kit som jag tycker var så söt. Kit hade spelat fotboll med sin kusin, blev som en lätt uppvärmning då jag skulle hämta honom för att köra direkt till en fotbollsmatch. Tyckte att jag var ute i god tid när jag var hemma men sen kunde jag inte hitta hans fotbollskläder. Leta överallt! Och tiden gick, men tillslut hittade jag dem och då var det bara att åka. Tidsoptimisten i mig hade slagit till igen. Nu var jag likt förbaskat sen ändå. Väl framme hos syrran blev det ett snabbt hej och hejdå, men också ett ombyte till fotbollskläder i bilen.

Syrran hade väldigt roligt åt mig och retades lite. Men till saken hör att det hade lika gärna kunnat vara hon själv. Jag har alltid varit tidsoptimist men syrran, hon som inte var det så mycket innan blir bara värre och värre för varje år. Vet inte vad som är värst. Ha ha!

Obs! Inga barn tog skada, och framförallt så hann vi komma i tid,

Kanske känner du som läser igen dig. Med den tanken, jag vet att jag högst troligast inte är ensam så ska jag sova nu.

Godnatt!

/L

  1. Haha så har jag det nästan varje dag.
    Är föräldraledig med en 5-månaders och min 5-åring ska vara på dagis 8:30. Har fan inte lämnat henne 8:30 EN ENDA GÅNG på 5 månader! ALLTID sen och ääääälskar alla ”söta” blickar från pedagogerna när jag springer in… Jaja! Skönt att jag inte är unik iaf! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..