Grattis på födelsedagen!

Idag är ingen vanlig dag idag är det Joakims födelsedag… och Dexters.

Idag för 35 år sedan föddes han, min yngsta bror. Så söt men tyst och chockad kom han in i familjen. Första månaderna låg han bara och stirrade chockad på sin omgivning. Jag förstår honom till 100%. Kaos att komma in i vår familj. Men ett kaos med mycket humor och massa kärlek i alla fall.

Det som är det bästa med Jocke (som vi alltid har kallat honom) är att han så tidigt vågat gå sin egen väg. Är väldigt stolt över honom som hade det rätt tufft i skolan men klarade av den ändå och har hela tiden haft som mål att arbeta med viltvård, skogsbruk och sådana saker. Han trivs bäst i skogen, ute i naturen och på landet. Han hatade när vi alla flyttade upp till Stockholm och längtade hela tiden tillbaka till Småland. Älskar att han varit så bestämd och att han är så jordad. Lugn på ytan men helt sinnessjuk humor. Dessutom en fantastisk pappa till sina två barn. Så roligt vi har ihop. Min fina söta lillebror.

Så stolt över dig och allt du gör. Älskar dig så mycket och din fina familj.

Sen har vi ju ett födelsedagsbarn till idag. Min andra bror Jonas och hans fru Lindah lyckades klämma ut sin son på samma dag som Jockes födelsedag. Så idag firar vi även Dexter som fyller hela 7 år.

Grattis söta Dexter! Världens gosigaste kille!

Visst är det helt underbart när någon man känner är riktigt bra på att ta foton. I mitt fall så är det min svägerska Lindah som är grym. Många gånger tar hon med sig kameran när vi alla ses och det blir så härliga bilder där man verkligen fångar ögonblicket. Det är Dexters mamma. Alla borde ha en Lindah som följde med en hela tiden och tog massa bilder. Nästan lite Avis faktiskt på folk som är så duktiga på att fota. Det ser så lätt ut, men inte för mig. Och Lindah som ofta har med kameran när de är på utflykter eller gör nåt annat med barnen har väldigt många fina bilder på sina barn. Se bara här vilka underbara bilder.

Kolla vilket härligt ljus, helt magiskt. Och se även denna bilden.

Lilla Line, som är en riktig blandning av Lotta på Bråkmakargatan och Kajsa Kavat. En riktig liten trollunge. Jag smälter så sött!

Finns hur många så här fina bilder som helst. Och även som hon tagit på mina barn. Man är ju så otroligt tacksam.

Kram

/L

  1. Maria skriver:

    Wow vilka fina bilder, och vilken strand med stenar på fotot av Dexter vet du vart det är taget?

  2. Marie skriver:

    Vilka underbara bilder. Så roligt att kunna fota bra. Har precis köpt en kamera för att få lite fina bilder. Känner att jag börjar bli så intresserad. Bara tagit med mobilen hittills. Så trist att ha alla bilder i telefon el datorn. Man ska framkalla oxå. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..