Vakuumsugning var det här

Hej där!

Måndag igen och jag laddar upp med min vanliga frukost i studion. Två knäckemackor med ägg, kaffe, lite mjölk och mina vitaminer. Som vanligt blir jag pikad av mina kollegor men vet ni vad, jag säger skratta bäst som skrattar sist. Jag känner mig piggare än någonsin. Men visst, håller med om att det ser lite roligt ut.

Fy vad kallt det har blivit, särskilt på mornarna och man får numera skrapa rutorna. Brrrrr…. nä man får fokusera på saker som är lite roligare istället som tex att jag träffade underbara Alvora i helgen.

Alvora är fantastisk en riktig superwoman som byggt upp Baggpipe Studios. Smart och talangfull kvinna. Dessutom väldigt rolig och så ni fattar väl att vi hade en superhärlig kväll.

Jag har ju tidigare berättat för er att jag då och då gör en så kallad LPG behandling. Det är en så kallad djup mekanisk bindvävsmassage. Vad tusan är detta kan man ju undra om man inte hört talas om detta innan.

Ska försöka förklara lite kort. LPG hjälper till att lossa slaggprodukter och vätska som sitter i bindväven.

Den skyndar på kroppens utrensningsförmåga, slätar till och hjälper till att öka blodcirkulationen. Man får en snyggare form och lyster i huden. Hjälper huden att bli mer elastisk.

Själva behandlingen är hur skön som helst. Man tar på sig en kroppsstrumpa och utanpå den sedan tar terapeuten en slags liten dammsugare (ser det ut som i alla fall) med ett litet munstycke som masserar. Väldigt skönt.

Jag har gjort detta flera gånger nu och jag märker verkligen stor skillnad. Om man varit stressad länge eller kroppen varit i obalans så är det lätt att hormoner och annat gör att man samlar på sig vätska i bindväven och här får man hjälp att köra ut det där igen. Ja detta är vad jag pysslar med ibland och då ser det ut så här.

Jag vet, det ser väldigt roligt ut med den här kroppsstrumpan man har på sig.

Har även testat en annan behandlad nyligen som heter Vakuumkoppning. Det är ju en väldigt gammal metod som också jobbar med att ge massage i bindväven. Denna går att använda direkt på kroppen, här behöver man ingen strumpa på sig. Men för att ge lite extra skjuts så kan man även använda aktiva produkter i samband med behandlingen.

Båda jobbar på lymfsystemet för dränering och blodcirkulationen som ger kroppen en vacker lyster

Rensar ut – storstädning kan man säga. Man kan använda detta på både kroppen och i ansiktet. Man kan göra behandlingarna var för sig eller tillsammans. Det finns flera kliniker som gör detta, men jag går till min terapeut på Forces by Sweden.

Hur som helst båda tar bort vätska som tex när man är svullen vid menstruation och det har räddat mig många gånger när jag ska gå på röda mattan eller ska plåtas för en viktig fotografering och ser halvgravid ut! Svullnaden går ner och vätskan bort nästan som magi. Så det här kommer jag verkligen fortsätta med.

Stor kram på dig

/L

  1. Hej.

    Där kan jag ladda ner XEvil gratis på din webbplats?
    Fick information från ditt stöd. XEvil är verkligen det bästa programmet för captcha lösa, men jag behöver senaste versionen av det.

    Tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..