Top secret…

Imorgon har jag fått ledigt från jobbet då jag ska åka iväg på en snabbvisit till Los Angeles. Kan tyvärr inte berätta än vad det men hoppas att jag snart för göra det.

Höll på att garva ihjäl mig i morse åt min fantastiskt uppfinningsrika man. Jag är världsmästare på att glömma hämta ut paket på posten. Får påminnelser i sms o h sedan avier. Hänt massa gånger att paket har skickats tillbaka för jag har inte hunnit hämta ut dem.

Nu var det en avi som kommit hem med en viktigt sak och idag var sist dagen att hämta ut paketet. Min man tycker jag är hopplös och försöker påminna mig. Men jag glömmer ändå. Så imorse när jag ska åka till jobbet och tar min handväska så upptäcker jag att den är lite annorlunda. Då har han tejpat på hela avin utanpå väskan, klart och tydligt. Ha ha! Så klockrent! Ja jag lär ju inte missa det nu i alla fall. Tack älskling, vad skulle jag göra utan dig!

Har ni sett cancerfondens klipp för årets rosabandet-kampanj? Jag är med där en kort stund tillsammans med andra som också stöttar rosa bandet. Frågan är: vem bär du ditt band för?

Förr eller senare drabbas vi alla på ett eller annat sätt av cancer. Om du själv inte blir sjuk är det kanske någon du känner som blir det. Det är en sjukdom som drabbar så många, även de som inte får sjukdomen själva. Med rosa bandet och andra rosa bandet produkter så stödjer man cancerforskningen. Självklart stöttar jag Cancerfonden.

Min mamma fick en väldigt ovanlig blodsjukdom när jag var barn. En blodcancer. Men tack vara forskningen så kunde min mamma leva tills alla vi barn blev vuxna. Och det är jag så oerhört tacksam för. Cancerforskningen måste fortsätta att forska och komma fram till nya behandlingar och sätt att stoppa cancern. Det finns så många olika typer av cancer och lyckligtvis kommer man på nya sätt att bota hela tiden men det måste fortfarande forskas mer och bli ännu bättre. Stötta Cancerfonden du med genom att köpa ett rosa band eller någon annan produkt.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

  1. Eva skriver:

    Din sambo verkar genial, uppfinningrik och väldigt omtänksam
    Läste att du/ni redan är på väg hem, fy för, precis då ni säkerligen börjat komma i fas med tiden, då ska ni om igen ställa om er, haha. Hoppas inte du ska vara på jobbet 05.00 imorron iaf…
    Kram bästa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..