Barnkalas = kaos?

Igår fyllde ju som sagt Kit 8 år. Det ville han bland annat fira genom att bjuda några kompisar till Leos lekland. Även om det var pappavecka denna helgen så var jag såklart också med. Det behövs några vuxna om man säger så för att hålla koll på alla.

Att ha kalas hemma brukar vara totalt kaosartat med överspeedade barn, upp och nedvänt hus och helt slutkörda föräldrar. Tack och lov för att man då har möjlighet att ordna kalas på ett lekland. Älskar upplägget med lite mat och tårta/glass och sedan är det bara fullt ös medvetslös. Och det bästa är att man slipper göra någon förberedelse eller städning efteråt. Så vi var väl inte helt emot att han skulle få ha kalaset på lekland denna gången.

Alla grabbar hade jätteroligt, perfekt stämning i Kits kalasrum.

Vi sprang och servade och såg till att alla mådde bra och att alla var mätta och belåtna.

När korv och glass var uppätet var det dags att springa ut och leka. Och de hade väldigt roligt. Men tyvärr så är det rätt lätt att olyckor händer. Jag försöker alltid hålla koll med du vet säkert själv hur lätt det kan vara att något händer på en ögonblicks sekund. Och så hände det nu.

När Kit åkte en lång rutschkana så landade han illa på slutet och knäckte till handleden rejält. Han fick jätteont och vi fick linda handen. Han har fortfarande ont och blir det inte bättre får vi åka och röntga.

Efter att Kit hade stukat handen så hamnade några av hans kompisar i ett regelrätt slagsmål. Det visade sig att några av Kits vänner hade kastat lite bollar på ett annat gäng grabbar i ungefär samma ålder. De andra hade då inte sparat på sin reaktion och det utmynnade till en liten fight. Som tur var så var vi nära och kunde stoppa bråket. Hittade några av de andra grabbarnas föräldrar så vi vuxna och barn lyckades sedan reda ut allt. Skönt med andra vuxna som är så lätta att ha att göra med. Så trots att jag hade flytt till ett lekland denna gången för att slippa allt stök och kaos så blev det ett helt annat kaos. Men slutet gott allting gott! Puh!

Nu håller vi tummarna att Kits onda handled bara var en stukning.

Stor kram till dig

/L

  1. Eva skriver:

    Hua, vilken dramatisk, men alla dessa kalas på lekland, bowlinghallar och gud vet allt…så smidigt och smärtfritt ( gäller dock inte alltid, haha).
    Jäklar så snygg din man kommer att bli i fina kostymerna, ska bli spännande om det nu kommer att visas i tv vill säga.
    Tjoff nu ska jag sova, kram på dig bästa Laila

  2. Liza skriver:

    Hur många timmar sover du per natt? Är det inte jobbigt att gå upp tidigt varje morgon och sända radio? Grym energi har du iallafall! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..