Redo för inspelning…

Hej där! Det har varit så mycket i mitt huvud i helgen som haft med födelsedagsfirande och sånt att göra. Skulle ju visat er vad jag gjorde i fredags men glömde det. Så jag får visa det idag istället.

Jag hade möte med den här fantastiska donnan, Alexandra. Men återkommer om det senare. För tidigare på dagen så var jag iväg och förberedde mig inför en inspelning.

Jag har misskött mina naglar på sista tiden och det var nog år och dagar sedan jag fick dem fixade. Och därför hade jag en tid bokad att göra naglarna fina igen.

Så här såg det ut innan.

För er ser det kanske hemskt ut men för mig som varit en kategorisk nagelbitare sedan jag var liten är mina naglar i fantastiskt skick. Ha ha! Allt är ju relativt eller hur!

Mycket nöjd med resultatet. Så fina naglarna blev. Kolla här!!!

Så fin diskret rosa/nude färg. Lagom långa också för mig som inte är van vid så långa naglar. Jättenöjd!

Sen när det var klart så hade jag möte med min kära Alexandra. Vi bestämde oss för att träffas på restaurang istället för kontoret. Mycket mer kreativt möte då.

Det blev lite plockmat, så himla gott.

Och helt ärligt så var det nog bra att vi tog det här mötet så här, det fick mig att klara av att kämpa emot viljan att gå och lägga mig. Jag hade ju kommit hem från USA dagen innan och hade jetlag som heter duga.

Men som ett mirakel kom jag sen snabbt in i ”normal” dygnsrytm. Och i helgen var jag sedan med Korosh som var och provade ut kläder till en inspelning.

Vi hittade några jättefina kostymer som kommer passa jättebra.

Jag får berätta mer senare vad det är för typ av inspelning. Men snyggt blir det i alla fall. Hoppas att du har haft en fin helg och att din dag idag varit toppen!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..