Äntligen ledigt

Puh vilken vecka!

Det sliter att gå upp tidigt och vara insändning kl 06, och sedan fortsätta och jobba till kl tolv på natten (när vi hade inspelning). För att sedan gå upp igen samma tid nästa dag och sedan åka till Göteborg för nytt fotojobb.

Denna gången med bästa John Hagby som jag jobbat med så många gånger förut.

Han är fantastisk på att ta porträttbilder men självklart så mycket annat med.

Vi hade en rolig men intensiv dag, inte så mycket tid att äta så det blev en middag på språng tillbaks till Stockholm.

Kanske inte världens bästa middag, men lite energi i alla fall. Åter en lång dag men kom i säng lite tidigare än kvällen innan.

Upp och jobba igen. Och sedan nedräkning till fredag. Och idag äntligen helg. Nu så ska jag äntligen sova lite. De säger att man inte kan sova ikapp sömn men jag tror att det är fel. För mig känns det definitivt som att jag kan göra det. Och då spelar ju egentligen inte något annat någon roll.

Glad fredag på er! Nu ska jag sätta mig och kolla på Älska mig på Viaplay. Väldigt bra serie som jag följer och gör att jag längtar till varje fredag. Har du inte sett den så måste du verkligen göra det.

Ha en fin kväll!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..