Härliga helgbilder

Hej hopp i kylan!

Några av er läsare har redan haft stadigt flera minusgrader och snö och tycker kanske att jag gnäller för våra ynka 2 minus och lite hals gator. Är egentligen inte helt emot kylan och mörkret, bara nästan. Så länge man slipper slask och regn då blir jag glad. Från och med nu fram tills mars vill jag inte ha något regn. Den enda nederbörden som får lov att komma är i form av snö. Kan vi enas om detta?

I helgen var jag ute och åt middag med Alvora. Vad är oddsen att vi klär oss som en popduo från 90-talet. Jag bruket sällan klä mig svart/vit. Men nu tog jag en vit blus och svarta jeans. Få dyker Alvora upp med liknande klädsel fast där jag var svart var hon vit. Ja ni fattar, och ni ser. Man skulle kunna tro att vi bestämt detta i förväg men icke. Tog en stund innan vi hade skrattat klart och kunde ta lite bilder.

Vi åt en riktigt god middag på Farang. Alltid lika gott.

Har ni inte varit där förut är det värt ett besök. Fusion av olika asiatiska maträtter. Så mycket spännande smaker kan jag lova.

Annars så var det en barnfri helg för mig så det var inte så mycket Halloweenfirande hos oss. Liam tränade nästan hela helgen så då fick det bli desto mer firande innan helgen på jobbet istället. Vi klädde alla ut oss på jobbet och jag såg ut så här:

Älskar såna här dräkter. Men som ni ser är dessa gjorda för något längre personer än jag. Ha ha! Ser ju ut som att det är nästan en halv meter ben kvar på själva gubben som släpar efter mig. Ok att jag inte är så lång. Men här ser jag ju pytteliten ut.

Önskar dig en fin dag.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..