Mys

Hur söt och mysig får man vara! Det är så härligt med hund, man har alltid någon att gosa med. Se bara här. Jag hade varit borta hela dagen och vem hittar jag sittandes och gosar med varandra i soffan. Vet inte vem som vill ha goset mest. Fina!

Så stolt över Liam som kämpar på med plugg och träning. Han är så målinriktad och vill så mycket. Det är tufft och slitsamt mesta delen av tiden men han har ett långsiktigt mål och det är så häftigt att se hur fokuserad han är vid det målet även om det är långt fram. Så ja, stolt är jag verkligen. Min älskade fina son!

Önskar dig en härlig start på dagen!

Kram

/L

  1. Ja det finns väl inget gosigare än en hund de är de trognaste vänner man bara kan ha härligt Önskar dig en underbar helg fina Laila kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..