Fläskläpp och böcker

Jag måste erkänna att jag inte läser böcker så ofta. Det beror många gånger på att jag inte har tid att lösa förrän jag ska gå och lägga mig och oftast så somnar jag redan efter en sida om inte boken är tillräckligt spännande. Så ja, då blir det inte särskilt ofta. Men nu har jag hittat en bok jag älskar. Började att läsa En bur av guld som Camilla Läckberg skrivit. Och den är så spännande. Fasen vad bra hon är den där ”Läckis” som jag kallar henne.

Annars brukar jag för det mesta titta i mobilen innan jag ska sova. Ja, jag vet att man inte ska göra det och helst inte ens ha mobilen i sovrummet. Men nu gör jag det, och helt ärligt gör säkert du det också m. Kanske till och med läser detta inlägget i sovrummet, i sängen, på mobilen. Men problemet när man gör det är att när man håller på att somna så händer det att man tappar greppet om telefonen och tappar den. Och har man då otur så kan man till och med tappa den i ansiktet och DET gör ONT.

Detta var precis vad som hände mig häromdagen. Mobilen rakt ned i ansiktet, träffade läppen och en tand så det lät ”klong”. Det gjorde så in i ****** ont och jag trodde nästan att även en flisa av tanden slagits bort.

Tanden klarade sig som tur var men jag fick en fläskläpp på kuppen. Så vad har jag lärt mig av detta? Säkert ingenting, kommer nog göra om samma sak igen om några veckor. För helt ärligt, detta var ju inte första gången och inte heller den sista.

Ha en härlig dag!

Kram

/L

  1. Majsan skriver:

    Ett bra tips , ljudbok och AirPods

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..