Mor och son-dag

I lördags hade jag och Liam en mamma/son-dag och då gjorde vi något som Liam verkligen hade sett fram emot nämligen att gå och kolla på en fight night i Solnahallen som Liams klubb Allstar ordnat.

Liam var i extas dela då han brinner för detta och dels för att det var så många av hans vänner som skulle vara med och fightas. Han hejade på sina polare i ringen och sa: -Om två år är det jag som står där.

Vet inte riktigt om jag är redo för det. Det är en dubbel känsla. Å ena sidan känner jag att jag vet att han kommer briljera och jag vet att han älskar detta så mycket och tränar så hårt för det och är enormt hängiven och vill bli en av dom bästa. Jag älskar den glöden och älskar att han är så målmedveten så att han hellre väljer träning på fredagskvällen och lördagen istället för att gå ut med sina polare. Så jag kan inte annat än stötta honom i detta och känna en otrolig stolthet.

Däremot kommer ju å andra sidan känslan att se honom i en fight vara jobbig när han möter någon som är ett svårt motstånd och allt vad det innebär. Men jag har fullt förtroende för Liam och tänker stötta honom till toppen då målet inte bara är att komma med i UFC utan bli bäst i sin viktklass! Och ja någon måste ju vara bäst så varför inte Liam! Han sa att han skulle ta hem guldet och bli svensk mästare i brottning efter att bara ha brottats i 3 veckor och han gjorde det så vem är jag att säga att han inte kommer att kunna åstadkomma med att nå toppen!

Jag tvivlar inte en sekund på honom, hans järnvilja, målmedvetenhet och tigern han har inom sig som totalt tar över varje gång han går in i ringen. Jag ser det och vet att så länge han inte blir skadad så kommer han att vara en av dom bästa i framtiden.

Hur det kommer bli får framtiden utvisa men oavsett så är jag så oerhört stolt över min fina son och hans fantastiska engagemang och framåtanda. Att han sen också har ett stort och varmt hjärta och oerhört omtänksam mot sina nära gör inte saken sämre precis.

Stor kram på er

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..