ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Visit Helsingborg

Vinn en weekendresa

/

Att då och då göra något tillsammans med sin partner eller några vänner som bryter av i vardagen och komma ur ekorrhjulet är för mig väldigt viktigt för att öka livskvaliteten och må bra. Det kan handla om allt från att gå ut och äta en bit mat, gå på bio eller dra iväg på en weekend. Att åka iväg på en weekend behöver heller inte betyda att man reser till en annat land. Det finns så många härliga ställen och städer i Sverige att upptäcka.

Så jag och Korosh har bestämt oss för att dra ned till Helsingborg över helgen. Jag har mina rötter i Skåne och har såklart minnen från när jag var tonåring när man var här. Men känner att jag gärna vill åka hit nu som vuxen då jag är säker på att jag upplever staden helt annorlunda nu.

Har ni några tips på vart man ska äta riktigt gott när vi är i Helsingborg eller tips på nåt ställe vi inte får missa att se eller uppleva?

Är du också sugen på att bryta av vardagen och resa på en weekend? Nu har du en möjlighet att faktiskt vinna en weekendresa till Helsingborg. Här nedan berättar jag mer om tävlingen:

Tävling – Bli en weekendtestare

Är du en van weekendresenär? Har du besökt många hotell, konserthus, museum, slott eller restauranger runt om i världen?  Vi söker nu sköna weekendtestare för att provbo våra hotell gå på teater, rocka loss på konsert, njut av god mat och shopping.  Och det allra bästa – det är gratis!

Sökes:

          Ett par

          Ett kompisgäng (max 4 personer)

Håller Helsingborg bra kvalité som weekendstad? Vad kan man göra bättre?

I vinster ingår:
– Två nätter på två olika centralt belägna hotell. Vi vill att du provbor en ny säng varje natt
– att proväta på två olika restauranger.
– två olika upplevelser anpassade efter vad du/ni är intresserad av.

Under din vistelse vill vi att du delar med dig av dina upplevelser och berättar om dem i dina kanaler.

För att delta, berätta vem du vill åka med, om du vill komma hit som par eller med ditt kompisgäng, och motivera varför just du ska bli en weekendtestare nedan i kommentarsfältet.

Är detta något för dig? Ansök och bered dig på ett par sköna dagar i Helsingborg.

Regler:
För att tävla måste du vara över 18 år. Juryn består av medlemmar från Visit Helsingborg. Juryns beslut kan inte överklagas.
Tävlingen pågår t.o.m 15/12 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast den 17/12. Vinnaren måste svara inom 48 timmar annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer att presenteras på https://visithelsingborg.com/

Vinsten kan utnyttjas i mån av plats och under 2020

Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredejpart eller lagrar personuppgifter efter att tävlingen är slut. Resan till Helsingborg ingår inte. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Så passa på att tävla! Kan ju bli en tidig julklapp till någon du tycker mycket om, en julklapp där du också får ta del av.

Önskar dig en fin dag!

Kram

/L

98
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00