I annonssamarbete med VISIT HELSINGBORG

Vinn en weekendresa

Att då och då göra något tillsammans med sin partner eller några vänner som bryter av i vardagen och komma ur ekorrhjulet är för mig väldigt viktigt för att öka livskvaliteten och må bra. Det kan handla om allt från att gå ut och äta en bit mat, gå på bio eller dra iväg på en weekend. Att åka iväg på en weekend behöver heller inte betyda att man reser till en annat land. Det finns så många härliga ställen och städer i Sverige att upptäcka.

Så jag och Korosh har bestämt oss för att dra ned till Helsingborg över helgen. Jag har mina rötter i Skåne och har såklart minnen från när jag var tonåring när man var här. Men känner att jag gärna vill åka hit nu som vuxen då jag är säker på att jag upplever staden helt annorlunda nu.

Har ni några tips på vart man ska äta riktigt gott när vi är i Helsingborg eller tips på nåt ställe vi inte får missa att se eller uppleva?

Är du också sugen på att bryta av vardagen och resa på en weekend? Nu har du en möjlighet att faktiskt vinna en weekendresa till Helsingborg. Här nedan berättar jag mer om tävlingen:

Tävling – Bli en weekendtestare

Är du en van weekendresenär? Har du besökt många hotell, konserthus, museum, slott eller restauranger runt om i världen?  Vi söker nu sköna weekendtestare för att provbo våra hotell gå på teater, rocka loss på konsert, njut av god mat och shopping.  Och det allra bästa – det är gratis!

Sökes:

          Ett par

          Ett kompisgäng (max 4 personer)

Håller Helsingborg bra kvalité som weekendstad? Vad kan man göra bättre?

I vinster ingår:
– Två nätter på två olika centralt belägna hotell. Vi vill att du provbor en ny säng varje natt
– att proväta på två olika restauranger.
– två olika upplevelser anpassade efter vad du/ni är intresserad av.

Under din vistelse vill vi att du delar med dig av dina upplevelser och berättar om dem i dina kanaler.

För att delta, berätta vem du vill åka med, om du vill komma hit som par eller med ditt kompisgäng, och motivera varför just du ska bli en weekendtestare nedan i kommentarsfältet.

Är detta något för dig? Ansök och bered dig på ett par sköna dagar i Helsingborg.

Regler:
För att tävla måste du vara över 18 år. Juryn består av medlemmar från Visit Helsingborg. Juryns beslut kan inte överklagas.
Tävlingen pågår t.o.m 15/12 2019 och vinnaren kontaktas personligen senast den 17/12. Vinnaren måste svara inom 48 timmar annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer att presenteras på https://visithelsingborg.com/

Vinsten kan utnyttjas i mån av plats och under 2020

Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredejpart eller lagrar personuppgifter efter att tävlingen är slut. Resan till Helsingborg ingår inte. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Så passa på att tävla! Kan ju bli en tidig julklapp till någon du tycker mycket om, en julklapp där du också får ta del av.

Önskar dig en fin dag!

Kram

/L

 1. Mitt namn är Alex och jag skulle seriöst vilja åka solo. Jag älskar att prova nya hotell och jag älskar att äta mat. Jag har precis börjat med Youtube där jag åker runt lite i Sverige och provar stora portioner och maträtter. Vore väldigt coolt att få chansen att åka ner till Helsingborg för att prova deras bästa restauranger och annat roligt.

  Får jag inte åka solo så tar jag gärna med nån vän.

 2. Jag har två nyfunna vänner inom musiken som jag gärna skulle ta med på detta äventyr. Jag är en skrivande själ som älskar sociala medier och driver en blogg. Jag skriver bland annat romaner, poesi och musiktexter. Jag bloggar om mitt skrivande under namnet Celsius300. Om jag fick möjlighet att åka till Helsingborg skulle jag göra allt för att få ut så mycket som möjligt av resan. Lära känna mina nya vänner bättre med besök på restauranger och sevärdheter. Jag skulle blogga om det samt skriva på Facebook, Instagram och Twitter. Jag har inte varit i Helsingborg. Jag vill lära känna staden och uppleva allt spännande den har att bjuda på!

 3. Ett nytt par vi är sen ett halvår tillbaka, från restaurangbesök till klubbar där vi rumporna skaka. Visst Stockholm är vackert med sin charmiga stil, men där har vi vandrat nu i många mil. Vi har provat det mesta från klass till hak, har gillat de flesta trots underlig smak. Nu provar vi gärna en helt ny ort, det blir något nytt, något vi aldrig gjort. Få utforska ny stad från topp till tå, se vad som gäller och och hur kul vi kan få. Självklart blir det allt från party till mat, och få betygsätta allt vore underbart. När vi sen vilar ut och skriver in vad vi sett, då vet jag att hon och jag fixar det självklart och lätt. Jag ser oss i solen med ett glas vin på ett torg, i denna stad som kallas Helsingborg.

 4. Livet blev inte som på Instagram
  det tog sig svårt och slingrigt fram
  Bara tonåringar vi var den gången
  Vi först hörde barnasången
  Jag minns det som det var i går
  En långhårig typ med dunigt överläppshår
  Vi hyrde moviebox och hånglade till Ulf Lundell
  Jag ville vara med dig dag, natt och kväll
  Sedan dess har många år skyndat förbi
  Sorg och lycka, gråt och skratt,ändå är det vi
  32 år har gått
  och trots allt har kärleken bestått
  Kämpande mot dålig ekonomi och ungar som inte mår bra
  Nu måste vi revansch få ta
  Vi älskar ju att skriva och att drömma om ett annat liv
  så hoppas få göra något roligt nu när vi går mot 50 med stora kliv❤️

 5. Åh vilken underbar vinst det skulle bli jag och min sambo har länge tänkt på att åka till Helsingborg och träffa 2 st vänner som flyttat dit. Tänk att få vinna och rå om varandra träffa goda vänner och bara ha det bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..