Lyckorus

Vilken underbar dag och kväll det blev i torsdags när vi firade 5 år.

Morgonen började som vanligt med att jag gick upp i ottan, alla andra sov och smiter iväg till jobbet för att köra morgonradio. Men när jag klev upp så hade Korosh strött rosenblad hela vägen ned igenom huset där han visste att jag skulle gå. Och i bilen satt det ett par rosor på ratten. Ser då att jag fått ett så fantastiskt fint meddelande från honom som gjorde att jag inte kunde hålla tillbaka lyckotårarna.

Efter jobbet blev jag fortsatt ompysslad och vi hade jättemysigt. Men sen hade jag lurat min älskling att vi skulle på parmiddag med Basse och hans fru på kvällen. Men när vi väl anlände till Glashuset som ligger på Strandvägen så blev Korosh väldigt överraskad. Där hade jag samlat ihop massa vänner som redan var på plats, ett storband på typ 15 pers med hel blåssektion spelade sköna låtar. Det var magiskt! Och så roligt att överraska. Älskar det!

Liam, systeryster och bror med fru.

Senare under kvällen kom det fler små överraskningar i form av uppträdanden. Där alla hade en anknytning på ett eller annat sätt till oss eller där låten betyder väldigt mycket för oss.

Först ut sjöng Leia en låt.

En person som vi tycker så mycket om och som jag följt sedan hon kom in på audition i Idol är Moa Lignell. Hon spelade en ny låt som jag och Korosh älskar.

Senare på kvällen kom Robin Kadir och körde låten Corazòn tillsammans med Jamzey och Simeon.

Aleks dök också upp för att sjunga en av sina låtar som betyder väldigt mycket.

Sist ut bland musiköverraskningarna var grabbarna från Södrasidan tillsammans med Sami.

Tack alla artister, musiker och sångare och alla vänner som var med och förgyllde vår kväll och gjorde den oförglömlig.

Att fira sin kärlek på detta sättet kanske många har åsikter om. Men det här är vi, vi vill fira kärleken. När någon gifter sig så samlar man släkt och vänner för att fira sin kärlek så varför kan man då inte fira varandra så här då.

För fem år sedan stod han där i baren och kom fram till mig med ett leende på läpparna och sa hej. Och sedan den dagen förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst. För första gången behöver jag inte vara den starka eller känna mig ensam i något. Han är med mig varje steg, och är stark åt oss båda när jag behöver honom som mest. Och vi har alltid väldigt roligt tillsammans, skrattar, mycket.

Korosh, du är mina andetag, min trygghet, mitt hem mina hjärtslag. ”So I’m gonna love you like I’m gonna lose you, I’m gonna hold you like I’m saying goodbye

Wherever we’re standing

I won’t take you for granted

‘Cause we’ll never know when we’ll run out of time”

Vi fortsätter att fira lite nu i helgen då spenderar vi i Helsingborg och myser. Jag hoppas att du har en fin helg du med.

Kram

/L

  1. Linda skriver:

    Grattis till er fina kärlek❤️❤️

  2. Grattis nu blir jag nästan sugen på ge mig ut på *jakt* idag för o gratulera er personligen ju.. <3

  3. Yempa skriver:

    Åh så himla mysiga ni är ni gör helt rätt i att fira med stor fest, det borde man göra oftare! Grattis till er båda, hoppas ni har en härlig helg i Helsingborg ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..