ANNONS

Förkylning och kärlek

/

Är det bara jag eller känner du också igen dig i att lätt bli förkyld av AC:n på hotellrum?

Jag var ju som ni vet i Dubai med Liam då han var där på träningsläger. I hotellrummet fanns det då en AC som gjorde rummet så kallt hur jag än gjorde för att ändra inställningarna. Fick sova med kläderna på i sängen den natten. Det visade sig sen att den var trasig och lagades sedan snabbt. Men då var skadan redan skedd, jag blev jätteförkyld. Har du också varit med om det? Det har hänt mig flera gånger tidigare, inte att den är trasig men att man blir förkyld av den.

Väl hemma, lätt snorig, satte sig jag och Liam i en taxi och när vi nästan är hemma ringer jag Korosh och säger att vi är i taxin nu, är snart hemma. Han frågar då varför jag sitter i en taxi när jag parkerat bilen på Arlanda. Så irriterad jag blev på mig själv. Typiskt mig att vara så tankspridd. Att jag inte lär mig.

Desto roligare var det då att träffa syrran, hennes man och ett par vänner till dem igår för att fira deras 10 årsdag. Så himla mysigt! Och maten var fantastisk.

Jag har känt min systers man väldigt länge då han är barndomsvän till Anders. Det var så de lärde känna varandra från första början. Han var bestman och hon tärna när jag och Anders gifte oss. De var inget par då utan skulle träffas igen och bli förälskade först 13 år senare. Deras historia är så fin.

Så efter en så mysig kväll i kärlekens tecken kände jag mig faktiskt friskare. Man får hoppas det håller i sig.

Hoppas att du får en fin dag.

Kram

/L

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00