Julpynta

Är det bara jag som knappt hunnit plocka fram nåt julpynt hemma och nu är det snart lucia. Vissa år är jag tidigt ute och hinner med massor, men andra år som detta kommer julpyntet upp väldigt sent.

Men idag hände det! Heja mig! Nu har vi äntligen fått lite julstämning här hemma.

Jag tycker om att göra grupperingar med lite dekorationer, ljus och växter. Här ser ni en svart bricka med ljuslyktor, en vas som har älskar där jag har amaryllis snittblommor i, och sen en minijulstjärna och en liten tomte. Och så röda ljus såklart. Denna står på matbordet i köket/vardagsrummet.

Gjorde en liknande grupp på soffbordet. Samma typ av lyktor, små tomtar och så en rund härlig vas med bär- och tallkvistar.

Mer än så här behövs egentligen inte för att det ska bli lite julstämning. Men självklart ska jag pynta mer. Vill vänta med resten tills Kit kommer då han älskar att pynta. Då tar vi nog och klär julgranen med.

Imorgon är det lucia, det ser jag fram emot. Alltid lika mysigt.

Önskar dig en fin kväll!

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..