ANNONS

Nästan födelsedag

/

Idag har jag blivit firad på min nästanfödelsedag. Ja, egentligen fyller jag år imorgon men blev firad igår och idag.

Haft det så himla mysigt. Önskade mig helst av allt lugn och avslappning efter en väldigt hektisk höst. Och det gick jag. La för en gångs skull undan telefonen så har inga bilder från gårdagen.

Men idag när Korosh och jag kom hem så blev jag överraskad med att släkt och vänner var hemma redan på födelsedagsfika. Så gulliga!

Se då fint uppdukat det var när jag kom hem. Och fick många fina presenter. Bland annat den här fina ljusstaken och ljuset av syrran.

Så knäppt, stod och höll exakt samma ljus och ljusstake i handen för bara några dagar sedan men köpte det aldrig. Så sjukt då att min syster går och köper detta i present utan att jag sagt något och dessutom har hon handlat i en helt annan butik på andra sidan stan.

Barnen var så söta. Basse från jobbet och hans fru med sina två söta pojkar var här, och så lilla Anton och Line mina syskonbarn. Ovanligt lugna var de med. De hade kanske hört att jag ville ha en lugn helg. Eller så var de helt enkelt mutade. Ha ha!

Ett stort barn som absolut inte kunde sitta still eller vara lugn var som vanligt min bror Jonas. Jag skrattade så mycket när jag såg denna bilden, för vi såg i efterhand att han hade kraschat bilden och dessutom blev hans hals så sjukt konstig på denna bilden. Som en sköldpadda.

Efter det så flippade det ut och slut på lugnet. Världens finaste Alexandra var också här. Tack alla för fina presenter och en mysig stund.

Men sötast idag var nog ändå Line, min brorsdotter, snart 4 år gammal. Påminner mig så mycket om Lotta på Bråkmakargatan eller Kajsa Kavat. Hon är mjuk men ändå då otroligt tuff. Idag hade hon valt alla kläder helt själv. Kombinerat ihop och klätt på sig och detta gick absolut inte att ändra på enligt brorsan. Hur söt får man vara! Älskar denna envishet.

Kram

/L

3
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00