ANNONS

Julmarknad

/

Hur har ni det i julstöket? Vi ska fira jul i år hemma hos syrran och har delat upp sysslorna lite vilket gör att det faktiskt inte är så jättemycket mer för vår del att förbereda just nu. Köpte några julklappar idag men kommer behöva ge mig ut imorgon med. Annars så försöker jag mest ta det lugnt och passa på att umgås med mina grabbar.

Igår följde jag och Kit med Liam till Allstars gym där han tränar MMA och där man bjöd in till ett svensk/libanesiskt julbord.

Många var här och många som åt julbord var ju personer som tränar mycket = äter mycket mat så ni förstår mängder mat det var här. Ingen behövde gå hungrig härifrån. Så gott!

Kit älskar när han får följa med Liam och få vara med de stora grabbarna. Har en liten känsla av att det nog inte dröjer allt för länge innan han nog också kommer vilja börja träna här med.

Senare åkte jag och Kit vidare och gick på julmarknaden i Gamla Stan. Väldigt mysigt och stämningsfullt. Och väääääldigt mycket folk med.

Så härligt att få gå omkring här med Kit. Och så mycket gott att smaka på och handla hem till julbordet. Det fick också bli ett försök i fiskehamnen. Vinst varje gång. Jo man tackar!

Vi firar ju inte vanliga julafton ihop detta året så jag vill såklart passa på att mysa ordentligt innan jul.

Hoppas du också haft en fin helg.

Kram

/L

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00