ANNONS

Långpromenader och mellandagsmys

/

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här i dagarna men det beror helt enkelt på att jag tagit en paus från det mesta och mer eller mindre bara legat på soffan och slukat serier. Blir inte så mycket spännande att skriva om då.

Men idag gav vi oss ut på en riktigt lång och härlig promenad med hundarna. Självklart går vi flera promenader varje dag med dem men idag var vi ute på en extra lång runda.

Så himla skönt när man varit lite inaktiv de senaste dagarna och vara ätit julmat och rester.

Så härligt också för i morse hade det kommit ett tunt puderlager med lite snö. Så härligt och sån skillnad, det blir genast så mycket ljusare bara det blir lite vitt på marken.

Ikväll har vi tagit oss ut från huset och är inne i stan och käkar middag med Basse och hans fru Evelina. Och när jag satt och sminkade mig inför middagen så satte hundarna sig som vanligt vid mig och tittade på. Med ledsna ögon.

De vet vid det här laget att när sminket åker på ska matte lämna huset. Det och de blir så ledsna. Både lustigt, gulligt och lite sorgligt på samma gång. Man vill ju bara stanna kvar hemma när de ger en sådana där blickar men det går ju inte.

Hoppas att du har en fin kväll.

Kram

/L

0
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00