ANNONS

Nyårsförberedelser

/

Snart ska det firas nyår här hemma. Det kommer vara ett litet gäng med en härlig blandning av människor här. Ska bli supermysigt.

På nyår vill man ju också vara lite extra fin. Kan därför avslöja att jag kommer använda min egen bodyshimmer ikväll. I samarbete med mig själv så är ju detta såklart reklam för mina egna produkter. Älskar denna! Doftar dessutom ljuvligt. Det är ingen brun utan sol, men det adderar ett fint skimmer på huden i och med arganoljan som också gör att det blir en illusion av en liten mer gyllene effekt. Går snabbt in i huden så det känns inte oljigt eller så. 100% vegansk naturligtvis. Finns på kolai.se eller Apoteket hjärtats hemsida.

Det var också väldigt roligt att man pratade om just vårt bodyshimmer på Nyhetsmorgon tidigare idag i samband med skönhetstips inför nyår. Se så fina skimrande ben modellen har.

Det är inte bara armar och ben din går skimra ikväll. Igår fixade jag även naglarna. Inget rött och juligt länge med däremot lite metallic aubergine. Då nöjd med mina naglar. Och bästa är ju att hon som gör dem kommer ut hem och fixar med naglarna. Man kan få dem fixade i lugn och ro hemma.

Nä nu måste jag gå vidare och förbereda maten för ikväll. Berättar mer i nästa inlägg.

Vill passa på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att du får en härlig kväll och tack för att du är med mig här och följer mig.

Stor kram

/L

1
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00