ANNONS

Gott Nytt År!!!

/

Första dagen på nya året, på 2020! Ett nytt decennium till och med. Så väldigt mycket har hänt dessa senaste 10 åren. Toppar och dalar, upp och ned har dessa åren varit. Vissa år har varit väldigt jobbiga, andra lite lättare och några varit lite mer blandat. Så som det ofta är. Det har varit kantat med sorger men också mycket kärlek och glädje. Men om jag tittar i backspegeln för detta året, 2019, som vi nu precis lämnat bakom oss så ser jag tillbaka till ett överlag fantastiskt år. Så mycket bra saker har hänt och så många pusselbitar har fallit på plats. Men det var länge sedan jag var med om ett år som varit så full med jobb och roliga olika typer av jobb och projekt. Ett väldigt inspirerande och roligt år för mig.

Här kommer några av alla de saker som hänt under året:

Vi firade att Liam äntligen fått sitt amerikanska medborgarskap. Det firade vi med pompa och ståt här hemma där jag överraskade Liam med tårta och blåsorkester som spelade USA:s nationalsång.

Liam vann SM-guld i fristilsbrottning!!!

Och min pappa som är 73 år vann VM i bänkpress. Helt otroligt!

Vår lilla fina Kit har fyllt 8 år, börjat andra klass och är hela familjens entertainer. Han är helt underbar med din humor. Och även Kit har hittat sin idrottspassion, fotboll.

Jag har jobbar med flera fantastiska artister. I år släppte min artist Leia sin debutsingel If I Rule The World som blev väldigt väl mottagen.

Sen gjorde min andra artist Bishara debut, och då direkt i Melodifestivalen där han kom på en helt fantastisk andraplats och där hand låt blivit väldigt omtyckt.

Under året har jag självklart fortsatt att jobba med Bishara och Leia och de var bland annat med på Rix-FM festivalen i somras och uppträdde där tillsammans med andra artister.

Och för att inte tala om hur fantastiskt detta året har varit för oss på jobbet med radion. Rix FM blev i år största kommersiella radiokanalen och vårt morgonprogram Rix-Morronzoo vann priset guldörat för bästa morgonshowen.

Jag har spenderat underbar tid med mina nära och kära, min fina familj.

Jag och Korosh firade fem år, fem fantastiska år där jag är lika kär nu som då.

Vi har jobbat tillsammans väldigt mycket det senaste året och har tillsammans skapar vårt nya varumärke Kolai som vi presenterade i slutet på året.

Produkterna har tagits emot så väl och ni kommer få mycket mer av detta under våren då vi kanske även kommer med några nyheter.

När jag tittar tillbaka så här så var 2019 ett fantastiskt år. Så mycket härliga, roliga och spännande saker som hänt. Men det har också varit ett år med stor sorg. I början på juni somnade min älskade mormor in och med henne försvann även det sista gamla och trygga som var så förknippat med mamma. 2019 var också året då det gått 10 år sedan vår fina mamma gick bort. När mormor gick bort var det inte bara sorgen över henne utan det rev även upp sorgen efter mamma.

Huset som mormor bodde i hade varit vår fasta punkt sedan jag föddes. Nu är huset sålt och detta året blev ett avslutat kapitel för den eran i vår familjs historia. Det blev så tydligt att den generationen nu är borta och det nu är min och mina syskons generation som är de som själva står för tryggheten, stabiliteten för våra barn och senare deras barn. Detta året var det så tydligt med detta skifte.

Det är heller inte så ofta vi syskon har möjlighet att träffas alla på samma gång. Men i år gjorde vi det. Min bror som bor i skins var hemma i Sverige och vi kunde alla träffas, med respektive och alla barn och fira midsommar. Det var synd att mormor inte gick leva och träffa oss alla igen på samma gång men jag är säker på att hon var med oss ändå.

Så tacksam för att min ens svägerska Lindah tog så fina bilder på oss de dagarna då vi träffades. Även om det var svårt att vara seriösa eller få barnen att sitta stilla.

Så med detta året bakom mig som trots sorg och saknad har varit ett helt fantastiskt år ser jag nu fram emot vad året 2020 kommer innehålla.

Jag hoppas att du har haft ett underbart år, där du trots eventuella motgångar eller sorg kan se tillbaka på det med en positiv känsla.

Stor kram

/L

0
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00