ANNONS

Nytt år och ny blogg!

/

Hej där!

Här hemma njuter vi av det sista av julledigheten de första dagarna på nya året. Vi har även besök av Liams pappa och farbror med familj. Och idag har vi bland annat låtit våra gäster prövat på att vinterbada. Så kul!

Nytt år innebär också nystart för många så även för mig. Framför allt när det gäller min blogg. Från och med idag kommer jag byta bloggportal och fortsättningsvis kommer ni hitta min blogg på Amelia.

Jag vill passa på att tacka Sköna Hem för den här tiden och det fina samarbetet som vi har haft under åren. Men nu är det dags för nya utmaningar och jag hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg inne på Amelia. Klicka bara här så kommer du rätt och ett tips är att prenumerera på bloggen för då får du en notis så fort bloggen uppdateras med nya inlägg.

Gå in redan nu på nya bloggen så får du läsa allt om vårt härliga vinterbad idag och om våra amerikanska släktingar vågade bada eller inte.

Tack för allt! Tack för mig, vi ses på Amelia.

Kram

/L

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00