Godmorgon!

Godmorgon, godmorgon!

Upp och hoppa alla ni som precis som jag ska komma igång och jobba igen efter en lång julledighet! Jag vet, det är jättejobbigt att veckarklockan ringer nu men slå på radion så håller jag och Roger och resten av MorronZoo-gänget dig sällskap.

Här kommer en bild från söndagen då vi faktiskt flög helikopter över Stockholm. En otroligt härlig känsla och så vacker vår fina stad är, med strålande sol var upplevelsen magisk. Kit fick också åka med och han var helt lyrisk. Satt och njöt, man ser det verkligen i hans ögon här på bilden.

Ha en underbar dag!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..