ANNONS

Världens mysigaste biograf

Det var en evighet sedan jag var på bio. Men igår gick jag och Korosh och kollade på en film. Och jag vågar nog påstå att vi var då på Sveriges absolut mysigaste biograf som heter Capitol och ligger på St Eriksgatan.

Den är så otroligt fin, och med en inredning med en touch av art decostil gör ju att jag blev helt kär i detta stället.

Lägg då till att det finns en bar där med rättigheter så du kan beställa både vin, öl, popcorn och godis.

Själva salongerna, eller kanske snarare rummen, är inte så stora men med mysiga stolar och bord. Detta gör att man känner sig mer som hemma, fast ändå inte.

Efter denna bioupplevelser har jag nog svårt att gå på bio på annat sätt än detta. Oförskämt bortskämd jag blev.

Filmen vi kollade på var Joker. Ni vet den där filmen om Jokern från Batman som gått på bio ett tag nu (ja vi är lite sena på det). Jag tycker att filmen var fantastiskt bra.

Efter att ha sett den känner jag mer för Jokern än vad jag gör för Batman. Man får en inblick i hans trasiga liv och det han varit med om som barn och hur allt detta påverkat honom till att bli den han blev. Filmen handlar mer om psykisk ohälsa och att inte få någon hjälp och tillslut rinner bägaren över.

Blev oerhört berörd av detta måste jag ändå säga.

Har du inte sett denna så gå och gör det. Fantastisk skådelspelarprestationer.

Kram

/L

2
40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00