Den 24 januari kommer dokumentären

För precis ett år sedan höll vi på att repa för fullt. Det skulle snart vara deltävling i Melodifestivalen och Bishara skulle uppträda, stå på scen för första gången i livet. Första gången på en scen och då är det självaste melloscenen. Och ni minns säkert att det hela slutade med att han kom på en ärofylld andraplats. Den resan han gjorde var helt fantastisk.

När jag fick kontakt med honom året innan, tipsad av flera av hans följare på Instagram insåg jag direkt vilken talang han var, att det han hade var något speciellt både som person och med sin röst. Jag lät redan då ett filmteam vara med från början och filma allt som hände. Och idag, när man tittar bakåt så är jag väldigt glad att vi gjorde det. För under resans gång var vi med och upplevde många fantastiska saker.

Idag kan jag avslöja att detta nu har blivit en dokumentär som kommer sändas den 24 januari på Dplay. Dokumentären heter Bishara – från Instagram till Mello.

Du har kanske redan hunnit läsa lite av detta idag i dagens nättidningar.

Ni får inte missa dokumentären. Ni kommer få vara med från början, hur allt startade långt innan Melodifestivalen och på samma gång lära känna denna fina och underbara kille ännu bättre.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..