Hälsoveckan börjar nu

Hej där! Nu är jag så redo att börja en ny vecka. Längtar tills imorgon för då ska vi resa med Rix MorronZoo och massa lyssnare till Fuerteventura. Kit och Korosh ska också följa med medan Liam stannar hemma och tar hand om hundarna.

Idag började jag min hälsovecka, så det blev en syrlig räksallad till lunch. Det blev lite väl mycket god mat och för lite aktivt rörelse under julledigheten. Jag är nog inte ensam om att lagt på mig 2 goda kilon under dessa veckor. Därför ska jag nu ta tag i det direkt. Bättre att ta tag i de små kilona precis när de smugit sig på än att vänta. Ingen hård diet, bara ta bort det där extra som man egentligen inte behöver, dricka bra, sova bra och röra på sig så brukar det gå bra.

Så passande då också att det är ett riktigt träningshotell som vi ska åka till. Hälsosam mat och massor av aktiviteter man kan pröva på. Jag tror nog att det är många av våra lyssnare som ska med som har samma agenda som jag.

Härligt att kunna kombinera jobb med detta. Men allt för strikt kommer jag inte vara. Jag kommer nog att ta ett glas vin eller två, någon måtta måste det vara.

Igår var jag, Liam och Korosh och åt middag på Café Beirut. Som vanligt alltid lika gott. Och eftersom jag tänkte att min hälsoveckan skulle börja idag unnade jag mig själv att äta massa gott och onyttigt igår. Ha, ha! Så dumt egentligen att tänka så men är nog inte ensam om att göra så tror jag.

Massor av gott blev det och avslutades med riktigt god myntadryck!

Nu har jag packat färdigt!

Men av någon anledning är det alltid kaos ingår garderob. Här får ni se en ärlig bild.

Men hittade allt tillslut. Så nu är vi redo att åka. Så här brukar det se ut i min väska, organiserat kaos. Förstår inte hur det ens går till att packa dessa perfekt packade väskor där allt ligger i prydligt vikta högar. 😂😂

Typiskt Laila-packning. Men som sagt, det är organiserat för mig och jag vet var allt är i väskan ändå.

Nu är det dags att gå och lägga sig. Godnatt!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..