Fuerteventura – nu är vi här

Så vackert det är när man kommit upp över molnen och får se solen. Det blir så tydligt hur mycket man saknar solen vid sådana här tillfällen.

Mitt lilla gäng. Både Korosh och Kit somnade på flyget. Och jag kan säga att det ingick ingen då Korosh snarkade rätt högt. Men hade inte hjärta att väcka honom då han knappt hade sovit på hela natten.

Framme vid hotellet, och gissa om vi blev glatt överraskade när vi upptäckte att vi hade en egen liten privat pool i anslutning till vårt hotellrum.

Så himla fint, och vilken vacker utsikt.

Som sagt så är vi på en resa med jobbet här på en av Kanarieöarna Fuerteventura. Vi bor på Hotel Playitas som faktiskt är Europas största träningshotell. Nu är vi i full fart med att träffa alla fantastiska lyssnare som vunnit denna resa hit och med att sända radio härifrån på morgonen. Och däremellan ska vi haka på lite olika träningspass och andra aktiviteter.

Så bra och stora rum. Kit som hade möjlighet att få följa med på denna resan är överlycklig och blev ännu gladare om nu det ens var möjligt när han upptäckte poolen.

Det har blivit några bomber under dagen. Skönt väder, lagom varmt runt 20 grader. Så vi har det riktigt bra.

Nä nu är det dags att sova igen då vi ska upp tidigt och jobba.

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..