ANNONS

Sjukt stort här…

Godmorgon!

Sitter just nu och sänder radio från hotellet. Det är en timmes tidsskillnad så vi börjar sända kl 05. Det betyder att kl 04.30 tar jag mig från rummet för att ta mig ned till det stället vi sänder ifrån här på hotell Playitas. Men hotellet är sjukt stort. Det är så stort att jag måste åka en form av linbana med till där vi sänder radio ifrån.

Men fördelen med att börja en timme tidigare är att vi slutar en timme tidigare.

Det finns flera restauranger här och väldigt mycket att göra. Så vi har fullt upp varje dag med olika aktiviteter.

I gårkväll var vi vid en fin fontän och då tänkte jag att jag skulle försöka ta en familjebild. Gick sådär kan man ju säga. Eller vad säger du?

Ha ha! Gav upp tillslut!

Hoppas du får en härlig dag!

Kram

/L

0
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00