ANNONS

Är detta ett träningshotell eller?

Jag har ju tidigare sagt att detta hotellet är stort, till och med så stort att man åker någon slags linbana mellan vissa platser.

Men det är också Europas största träningshotell. Finns hur mycket som helst att göra. Som tex att klättra.

Det finns också en särskild pool för motionssim.

För att inte tala om alla dessa joggingbanor som finns överallt.

Finns även restauranger, lite butiker och massor av andra träningsslternativ och schemalagda pass allt från vattengympa cykling, zumba, crossfit, boxning osv. Till och med spa.

Det har varit så himla tråkigt att vara på ett träningshotell när jag själv inte kunnat pröva på och träna olika saker. Orsaken är att jag har ett smygande ryggskott. Det är påväg att komma. Börjar nästan alltid så för mig, att det smyger på mer och mer, ondare och ondare tills låsningen är total och det gör skitont.

Jag hade lovat att hålla i en gympaklass för de av våra lyssnare som är här som ville vara med. Men tyvärr kunde jag inte det. Vågade inte röra mig så för att riskera att det låste sig totalt. Men vilken tur då att Roger kom som en räddande ängel och hoppade in som vikarie.

Det gick sådär kan jag säga. I ca 3 minuter höll han på och jag vet inte riktigt vad det var för rörelser. Jag tror till och med att Kit hade gjort det bättre. Men det var väldigt underhållande i alla fall att se. Satt såklart bredvid på en stol och tittade på.

En sak som är lite kul är att svenska landslaget för judo är här just nu och tränar. Bland det gänget så var det en av grabbarna som haft Liam som elev när han var 8 år och tränade judo. Roligt sammanträffande.

Kram

/L

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00