ANNONS

Tacksamhet

Då var vi påväg hem igen. En mellanlandning i Danmark och en lååååååååång väntan på nästa flyg tillbaks till Stockholm. Så vi är inte hemma förrän runt kl 01 inatt. Det kommer bli lite småjobbigt att kliva upp imorgon kl 05. Men vad gör det egentligen, får ta igen sömnen heter jobbet istället.

Lufsen och jag. Min söta lilla Kit.

Är så oerhört tacksam att vara där jag är i livet just nu och otroligt lyckligt lottad över min familj. Att se hur fin relation Korosh har med både Kit och Liam värmer mitt hjärta. Det är ju ingen självklarhet att det ska funka, att man ska tycka om varandra så alla är dina egna individer och med sina egna känslor. Man kan inte tvinga på en fin relation det är något som växer fram och som skapas genom ömsesidig respekt och kärlek. Är så lycklig för detta.

Kram

/L

0
37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00