ANNONS

Dum rygg och bestigna berg

Det här med att ha problem med ryggen det är så himla ledsamt. Skit ont gör det och man blir så begränsad med vad man kan göra.

Som tex att vandra upp till berget på Fuerteventura. En vandring upp på 45 min och en vandring ned på 45 min. Men jag vågade inte. Tänk om jag hade fått akut fullt utblommat ryggskott uppe på berget. Inte kunnat röra mig och gå ned själv. Hur tusan skulle vi ha löst det då?

Nej, den risken ville jag inte ta. Men jag fick titta på fina bilder från när Kit och Korosh gjorde det. Såg helt underbart ut! Kit var också väldigt stolt som orkade gå hela vägen upp. Och det ska han vara, han var verkligen superduktig.

Gjorde en efterlysning efter min älskade Vladimir, han som brukar lösa mina ryggproblem. Massera och knåda, men framför allt sätta akupunktur. Jag som är så spruträdd egentligen verkligen längtade efter att få massa nålar i mig. Tänk så konstigt det kan bli, men nöden har ingen lag. Och jag fick tag på honom, och fick en snabb tid. Härligt!

Och nu ska jag snart bli bra i ryggen igen.

Kram

/L

2
29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00