Dum rygg och bestigna berg

Det här med att ha problem med ryggen det är så himla ledsamt. Skit ont gör det och man blir så begränsad med vad man kan göra.

Som tex att vandra upp till berget på Fuerteventura. En vandring upp på 45 min och en vandring ned på 45 min. Men jag vågade inte. Tänk om jag hade fått akut fullt utblommat ryggskott uppe på berget. Inte kunnat röra mig och gå ned själv. Hur tusan skulle vi ha löst det då?

Nej, den risken ville jag inte ta. Men jag fick titta på fina bilder från när Kit och Korosh gjorde det. Såg helt underbart ut! Kit var också väldigt stolt som orkade gå hela vägen upp. Och det ska han vara, han var verkligen superduktig.

Gjorde en efterlysning efter min älskade Vladimir, han som brukar lösa mina ryggproblem. Massera och knåda, men framför allt sätta akupunktur. Jag som är så spruträdd egentligen verkligen längtade efter att få massa nålar i mig. Tänk så konstigt det kan bli, men nöden har ingen lag. Och jag fick tag på honom, och fick en snabb tid. Härligt!

Och nu ska jag snart bli bra i ryggen igen.

Kram

/L

 

 1. Anna skriver:

  Skickar krya på dig kramar och hoppas att du mår bättre snart. Har själv erfarenhet av ryggskott😱usch inge kul alls. Har precis köpt ALLA dina fina produkter och är verkligen supernöjd✌️🥰. Har haft problem med risigt och frizzy hår men efter provat ditt schampo en gång! så blev det ett superbra resultat. Extra plus att dom luktar så gott😍. Snälla ta fram en god härlig bodylotion med samma lukt som de andra produkterna! Helt klart skulle de bli en storsäljare!!
  Saknade ditt härliga skratt i radion idag!
  Vi lyssnar alltid på Er varje dag i vårt kök där vi lagar god mat…..
  Kram från kockarna i Luleå

  1. Tack för omtanken! Så roligt att du gillar produkterna och att de funkar så bra för dig. Det är många som bett om samma sak angående bodylotion. Vi jobbar med nya produkter till våren, vi får se om det kanske kan dyka upp. 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..