ANNONS

Huvudvärk och ryggläge

Äntligen börjar det bli lite bättre i ryggen, var tvungen att vara hemma idag också ligga på rygg i soffan med benen i högläge.

Väntar som jag skrev på att få göra en magnetröntgen. Men insåg sedan att just magnetröntgen är ju en undersökning man åker in i ett smalt rör. Jag som har klaustrofobi började genast noja mig och gå småångest bara jag tänkte på det. Ja vi får se hur det går. Man får hoppas att man får lite lugnande annars vet jag inte om det kommer gå. Men får oroa mig om det när jag vet när det kommer bli av.

Kit ville ta en bild på mig då han tyckte det såg roligt ut, och så här ser ni ungefär hur det sett ut under dagarna här hemma.

Bra med många kuddar i soffan så det både räcker och blir över. Självklar ligger vovvarna bokstavligen PÅ mig. Brorsan högst upp på mina ben och Ramos som vanligt på bröstet.

Men det är inte bara jag som haft det lite jobbigt sista dagarna. Vi har en liten sjukling till här hemma. Kit har sen en dryg vecka klagat på huvudvärk. Kommit ungefär samma tid på eftermiddagarna och sedan eskalerat. Tycker så synd om honom. Idag fick han åka hem från skolan, gjorde så ont så han var ledsen. Men ingen feber, ingen förkylning eller något sådant. Och ingen huvudvärk på dagarna.

Vi har en liten groda som man kan värma eller kyla. Den är så bra och Kit älskar den. Men när varken värktabletter eller grodan hjälpte nu i ett par dagar så bokade vi tid hos doktorn för att se vad det kan vara.

Och efter undersökningar så beslutade man för att ta blodprover. Kit var helt fantastisk, så lugn och klarade av det superbra.

Spännande att titta på proverna.

Och självklart får man ta en sak i lådan när man varit så duktig.

Nu väntar vi på provsvar. Kit mår bättre just nu men så konstigt att det kommer nästan samma tid varje dag. Så här ligger vi båda två och kurerar oss i soffan.

Nu ska vi mysa en liten stund till, sen dags att gå och lägga oss.

Kram

/L

13
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00