ANNONS

Dubbelt upp!

Måste göra lite reklam för mina fantastiska artister Bishara och Leia.

Mina artister släppte en duett tillsammans idag vilket är sååå roligt då båda är grymma. Lyssna gärna på Spotify på: say it aint so

Vi har också gjort en musikvideo som ni inte får missa. Här är några bilder från inspelningen.

Ni hittar videon om ni klickar här!

Men detta är inte det enda som haft premiär.

Idag är det också premiär för dokumentären Bishara: från instagram till mello! Där får ni följa hela Bisharas resa från skolmatsalen till mello!

När jag hittade Bishara så bestämde jag mig för att sätta en kamera på honom från första början då jag kände i hela kroppen att han var speciell! Önskar att jag hade gjort samma sak på Zara Larsson! Men eftersom jag inte gjorde det så tänkte jag att jag inte ska göra samma misstag två gånger!

Ni hittar dokumentären på Dplay. Och om du inte har ett konto där kan du få pröva på det gratis en månad om du använder koden: BISHARA

Här kommer ni direkt till dokumentären.

Sen som inte dessa premiärer var nog att fira så fyllde Bishara 17 år igår. Men det har ju inte blivit så mycket födelsedagsfirande än för honom då det har varit en hel del intervjuer sista dagarna med tanke på dokumentären.

Han var även och hälsade på oss på radion i morse.

Ha en härlig kväll!

Kram

/L

0
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00