ANNONS

QX Gaygala

Igår var jag, Roger och Lotta på QX Gaygala.

Förra året gick jag och Roger ihop och Lotta var så avis. Detta året hade Roger en biljett även till henne. Och ni skulle sett hennes min när hon fick reda på att hon skulle få gå. Här står vi då alla tre på röda mattan. Älskar Lottas kostym, så snyggt!

Många som var på plats. Och vi fick äta god mat.

Det är ju prisutdelning under kvällen och uppträdanden. Mycket hemlighetsmakeri vilka som ska vara programledare, och vilka som ska vara prisutdelare.

Jag ääääälskar att gå på QX Gaygalan. Det är fantastisk stämning, alla är så oerhört glada. En enormt kärleksfull atmosfär och alla som vill har möjlighet att verkligen gå all in vad gäller klädsel och uttrycka sig.

Publiken är fantastisk och de lyckas alltid med ett fantastisk program på scenen med helt otroliga framträdanden med olika artister som tex Molly och Agnes.

I morse var vi alla tre som ni förstår rätt trötta då det blev alldeles för sent. Sminket mer eller mindre kvar från gårdagen och en skön t-shirt fick bli dagens outfit. Det funkar ju det också.

Idag har jag varit ute på Stockholms möbelmässa. Och jag kan äntligen berätta om ytterligare ett av mina hemliga projekt. Ett designsamarbete med möbler för Furniture Fashion och tillsammans med möbeldesignern Daniel Johansson. Jag ska berätta mer om detta imorgon så kolla in bloggen här då så ska nu få massor av bilder från mässan.

Men en liten sneakpeak ska jag bjuda på. Så i samarbete med mig själv och reklam för mig själv får ni se en av våra möbler vi lanserar på mässan i veckan. Som dessutom finns öppen för allmänheten på lördag.

Kram

/L

0
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00