Lite gott och blandat

Då var möbelmässan slut och jag är så oerhört tacksam för all fantastisk fin respons vi fick på mässan. Daniel Johansson har jobbat med detta länge och att få göra detta tillsammans med honom har känts väldigt tryggt men också oerhört roligt. Vi har massa mer idéer som bubblar för att utveckla detta vidare. Men det får vi ta lite längre fram. Nu vilar vi upp oss efter fantastisk mässvecka.

Tidigare idag när jag låg och gosade med hundarna så tänkte jag på den stackars familj som fick sin hundvalp stulen i torsdags. Jag la upp ett inlägg på Instagram om detta för att hjälpa till ifall fler skulle se något. Så fina många var och tipsade vidare till vänner som bor i det området. Sen kom såklart några kommentarer där man ifrågasatte hur den kunde bli stulen. Men det spelar ju inte så stor roll nu. Det är ju som att sparka på någon som ligger. En kär familjemedlem är bortrövad.

Lägger ut bilden även här ifall du skulle se något. Man hoppas att lilla Eskil snart kommer hem igen.

Igår var jag och åt middag med Alma som är en kollega från jobbet. Vi var på Chelas som ligger vid Hornstull. Jag har lite dåligt minne så jag har kanske redan tipsat om denna restaurangen. Men kan göra det igen då det verkligen blivit en ny favorit.

Det är en mexikansk mat och atmosfären på ställer gör att det känns nästan som att den skulle ligga i SoHo i New York. Superhärligt.

Sen så går ju inte deras margeritas av för hackor. Alltså så gott!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..