ANNONS

Slapparsöndag

Igår var sista dagen på möbelmässan och denna vecka har inneburit mer eller mindre dubbeljobb hela veckan. Först radio, upp tidigt på morgonen, sen åkt till mässan eller till andra inbokade möten. Blivit tidiga mornar och sena kvällar. Så idag tog jag mig en välförtjänt extra sovmorgon.

En till här hemma som mer än gärna ville sova ut länge idag.

Överväldigad för all fantastisk fin respons som vi har fått. Har varit jättekul att möta alla på mässan och få berätta mer möblerna. Min fina syster Linda kom också förbi och tittade på möblerna. Hon har ju sett dem på papper och på bild men aldrig live.

Lite pirrigt att höra vad hon tyckte för hon och jag är alltid väldigt ärliga mot varandra. Om det är nåt vi inte gillar säger vi det till varandra. Men hon älskade allt. Så kul! Tyckte om det så mycket att hon nu räknar dagarna tills stolarna och matbordet kommer ut i butik.

Ps. Den där valpen Eskil jag skrev om igår, han som blev stulen, han har kommit tillbaka. Slutet gott allting gott!

Nackdelen med att ta sovmorgon är att jag kommer i säng så sent på kvällen. Dygnsrytmen rubbas tillfälligt.

Men nu är det dags att sova.

Kram

/L

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00