Glad alla hjärtans dag

Önskar dig en fin alla hjärtans dag!

Hoppas att du haft en bra dag. Själv har vi haft en helt magisk dag på jobbet. Ni har ju säkert hört Darins nya låt. Och tidigare i veckan hade vi en tävling där ett par kunde vinna en romantisk helg i Stockholm och i priset ingick också att få komma till studion på morgonen där Darin spelade live med sin nya väldigt romantiska låt.

För att komma i extra bra stämning så pyntade vi hela studion. Och eftersom låten heter ”Säng av rosor” så släpade jag med mig min uppblåsbara madrass, bäddade med mysigt täcke och strödde rosenblad över den. Perfekt!

Darins framförande live var helt magisk och det var nog inte en enda i hela huset dom inte blev berörd. Så fint!

Jag och Korosh firar ju inte alltid alla hjärtans dag i alla fall inte så stort. Det är ju bra att det finns en dag som påminner om att man kan visa lite extra kärlek och uppskattning till sin partner, barn, vänner eller kollegor. Men jag tycker att det är ännu viktigare att inte glömma bort varandra övriga tiden på året. Jag och Korosh är ganska bra på att överraska eller göra fina saker för varandra över året. Men ville ändå hitta på en liten sak att ge.

Så i present tryckte jag upp en tröja som fick bli en form av lagtröja. Där Korosh är mitt lag som jag hejar på och dyrkar. Ha ha! Läs med glimten i ögat.

Han fick också utnämningen Man of the year på denna tröja. Kunde inte låta bli. Det var väldigt roligt.

De andra på jobbet ville också ha en Koroshtröja, Basse krävde att få ha på sig den resten av dagen och det var svårt att få tillbaka den när jag skulle åka hem.

Nu ska jag mysa med min man, mina fina söner och vovvarna.

Kram

/L

  1. p skriver:

    Ditt recept i förra inlägget. Du kan inte avsluta det så.
    Snälla fixa.

    1. Tack! Såg inte det, när man skriver i telefonen så kan det bli tokigt ibland. Det är fixat nu. 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..