Serietips och mello

Godkväll på dig! Satt du också och kollade på Mello igår? Jag fick inte med mig Korosh och Liam men Kit och jag kollade däremot.

Vi hade dukat upp det riktigt lyxigt framför tv:n. Till mig hade jag dukat upp löjrom med gräddfil och chips och till Kit chips och dipp.

Jag och Kit hade en rolig diskussion om Drängarnas låt. Ni vet när man så gärna vill skratta när ens barn pratar så vuxet och förståndigt för det låter så gulligt men också lite lillgammalt och delvis också en spegling hur man själv pratar. Fick behärska mig. Sammanfattningsvis av Kits långa utlägg var att det inte var så konstigt att många vuxna inte tycker om låten för denna låt är en sådan låt som barn tycker om och vi vuxna kommer aldrig förstå det.

Kit var sedan en hejare på att sätta full pott i vem som gick vidare och även andra chansen. Kanske ett släktdrag…

I helgen har jag också gottat mig lite åt att Outlander kommit med en ny säsong. Om jag förstått det rätt så kommer nya avsnitt komma varje måndag. Men såg i helgen att man hade släppt första avsnittet i smyg. Så kul att upptäcka det. Så det blev såklart att avverka första avsnittet i helgen. Men tjänst var jag lite besviken. Hände inte så mycket. Men det kan ju bli så ibland för att samla ihop allt som hänt innan och för att påminna tittarna och sedan inleda nya händelser och intriger för fortsättningen. Största utmaningen är att man inte kan streama hela serien på en gång utan man måste snällt vänta på nästa avsnitt. En gång i veckan.

Men har du inte sett denna och gillar lite historia, kostymdrama, action och massa kärlek ja då ska du komma på denna serien.

Kram

/L

  1. Eva skriver:

    Hej Laila! Kan du inte berätta lite om vad din bror säger om läget i Kina. Man undrar hur det är på riktigt🤔

    1. Han har det bra. Kan skriva i ett inlägg senare i veckan 😄

  2. Malin skriver:

    Hej Laila!
    Underbart med barn som är lillgamla! Ibland när min yngsta dotter drar igång med en monolog om något så börjar hon helt plötsligt att prata stockholmska ( vi bor i Norrland) så kul! Men det är bara att bita ihop och INTE skratta. Älskar Outlanders! Håller med om att första avsnittet var lite segt, men man förstår ju att mycket kommer att hända. Och sen säger jag bara Jamie Fraser… yammy!! 😁❤️ Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..