ANNONS

Nu tog batteriet slut…

Har sista tiden irrat runt som en Duracellkanin, och om jag ska vara lite fyndig så känns det som att mitt batteri tvärdog i eftermiddags. Blev helt slut idag och vet egentligen inte riktigt varför men har ingen energi överhuvudtaget.

Har mest bara sprungit ikapp saker hela tiden känns det som, för att hinna med allt jobb, barn, hus och hundar.

Känner att jag behöver återhämta mig.

Det är ju lite så med mig. Kör ofta all in tills kroppen säger ifrån. Och jag har faktiskt blivit bra på att lyssna på den.

Så idag sket jag i att laga mat, det blev en färdig soppa rätt ner i kastrullen och mys i soffan med hundarna istället. Så skönt! Slappa, vila, titta på tv.

Vad brukar du göra för att återhämta dig?

Mina väktare! Kolla som han stirrar på mig! Ha ha!

Vaknade till i natt och upptäcker då att Korosh fortfarande inte gått och lagt sig. Hör att han är vaken och sitter i Kits rum så jag kliver upp och går in dit för att kolla vad han gör.

Hittade då honom såhär i Kits rum kl 0130 på natten.

Då hade han suttit där sedan kl 21 och sorterat Kits fotbollskort i ordning. Varje lag för sig och sedan rankat spelarna och lagt dom i rätt ordning så att dom som är bäst hamnar högst upp. Kit som älskar sina fotbollskort kommer bli så glad när han ser detta. Vilket sjukt jobb! Kit har väldigt många fotbollskort också så inte konstigt att det tog sån tid.

Men så gulligt ändå!

Kram

/L

1
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00