ANNONS

När man längtar…

Just nu är Kit inne i en lite mammigare fas. Ni vet säkert hur det är, kanske känner ni igen er. Den senaste tiden har Kit ringt mig och varit ledsen och saknat mig. Det vi då har gjort är att om det inte räckt med att prata i telefon en stund då har jag hämtat Kit och låtit honom sova en extra natt hos mig fastän det är pappavecka eller att vi myser några timmar tillsammans.

Det finns säkert de som tycker att detta är fel eller att detta inte är bra. Men sådant lyssnar jag inte på, för om man känner sitt barn väl, sätter sina egna känslor åt sidan så känner man för det mesta vad som är det rätta för just ditt barn i den specifika situationen.

Idag visade det sig att det var en lite jobbig dag för Kit. Han ringde och grät och sa att han saknade mig och ville vara med mig!

Vi bestämde då att jag skulle hämta honom från skolan och göra nåt tillsammans. Så tillslut blev det så att jag, Kit och hans två kompisar gick på bio efter skolan och såg Sonic.

Grabbarna älskade filmen men personligen tyckte jag inte att den var bra om man jämför med andra barnfilmer eller andra animerade filmer. Men det var mysigt att få hänga med Kit och viktigast är ju att killarna hade kul.

Efter filmen gick vi till Max och åt middag. Så onyttigt men så gott. Det blev verkligen lill-lördag för grabbarna idag.

Nu är Kit hemma igen hos sin pappa och det känns skönt att det gick över fort. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska gå upp vid 05.

Kram

/L

13
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00