ANNONS

Glad fredag!!!

Äntligen fredag! Det firar vi på jobbet med en härlig AW på vår nya favoritrestaurang Chelas. Har skrivit om den förut. God sangria och smaskig mexikansk mat.

Har varit väldigt trött denna veckan och inte orkat göra så mycket. Det blir så ibland. Älskar ju mitt jobb och kollegor men man kan ju ha sådana veckor emellanåt att man längtar tills helgen och ledigheten kommer igen för att samla energi.

Häromdagen skulle jag köra Liam till Norrtälje efter jobbet för att fixa nytt pass (fanns inte en enda ledig tid i länet utom i Norrtälje). Men i bilen påvägen dit blev jag så trött. Bad Liam slå till mig hårt på armen så jag skulle piggna till. Efter viss tvekan och påtryckning från mig gjorde han det men då blev jag piggare igen. Eller rättare sagt klarvaken.

Men helt sjukt egentligen att det inte fanns andra lediga tider. Men nu är det gjort och nu håller vi tummarna att vi får hem passet i tid.

Och vet ni en sak som verkligen piggar upp. Efter en lång vecka där man varit trött, så går man ut på en AW med kollegor. Mycket skratt och fantastiskt sällskap. Det är en fantastisk start på helgen och en energiboozt delux.

Hoppas att du får en härlig helg!

Kram

/L

0
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00