ANNONS

Mycket att fira…

Igår var jag som sagt på AW med mina fina kollegor. Vi är ett så jäkla härligt gäng måste jag säga. Vill kärleksbomba dem allesammans.

Roger, Lotta, Basse och Alma. Dessa personer som man sitter instängd tillsammans med i en liten studio flera timmar varje morgon. Underbara!

Klart man blir pigg och glad med ett sådant här gäng!

En annan sak som verkligen booztat upp energin och något jag och Korosh ska fira i helgen är att Kolai går som tåget. Vi är så glada för all positiv respons och hur bra våra produkter säljer. Och vet ni vad, snart har vi en ny härlig överraskning som vi kan avslöja. Det får ni absolut inte missa.

Önskar dig en jättehärlig lördag!

Kram

/L

2
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00