ANNONS

Dubbelt upp

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mina två bröder Johan och Jonas födelsedag! Hurra hurra hurraaaaa!

Många födelsedagar i början på året i vår släkt. Nu är det mina bröders tur att fylla år, eftersom de är tvillingar, enäggs dessutom, så fyller de lämpligt år på samma dag. Hela 37 år.

Ni fattar inte hur underbara de är! För det första är de väldigt snälla och omtänksamma. Finns så mycket kärlek och vänlighet i dem. Men framför allt är de knäppa, roliga, busiga, knasiga och återigen roliga. Jag skrattar hela tiden när jag är med dem (ok någon gång då och då blir jag irriterad storasyster och ryter ifrån men det varse bara typ 2 minuter). Deras fantasi och påhittighet har inga gränser.

Som tex när de lurade i Liam att uttern var världens farligaste djur. Så besviken han blev när han upptäckte vad en utter verkligen var och hur den såg ut. Eller när de försökte lura i Liam att han var adopterad. Liam älskar sina morbröder trots detta (och kanske på grund av då de är av samma skrot och korn verkar det som fast Liam är lite lugnare).

När mina bröder var små var de så lika att folk utanför familjen inte kunde skilja på dem. Det kan jag säga har de utnyttjat massor av gånger, lurats och busat. Finns material till 20 böcker med alla hyss och galna upptåg de gjort genom åren. Tänk er Emil i Lönneberga, på speed och dubbelt upp.

Johan som bor i Kina får jag ju inte träffa lika ofta och längtar ihjäl mig efter honom och hans sockersöta son som avser fyller två år.

Jonas bor här i Stockholm och vi försöker ses så ofta vi kan.

Jag älskar er så oerhört mycket, älskar att vara tillsammans med er, era fruar och barn. Tänk om mamma hade fått finnas hos oss, tänk så lycklig hon skulle vara av att veta att vi fortfarande står varandra så nära och hur många barn vi alla fått och så roligt de har tillsammans.

Världens bästa finaste bröder. Och sen så har vi ju en bror till, som är ett år yngre. Joakim, han är minst lika rolig, galen och knasig som de här två. Och älskar såklart honom med, minst lika mycket. Måste passa på att säga det med.

Stor kram

/L

0
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00